ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» μόνιμοι διορισμοί σε πέντε Ερευνητικά Κέντρα
Τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2E/2020 του ΑΣΕΠ για την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.)

Εκδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουλίου, τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2E/2020 του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση εννέα (9) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Νομικών» (κωδ. θέσης 10002), στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (Α.Ε.Π.Π.).

Να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κατάταξης, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ο πίνακας κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Ο πίνακας προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.07.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Τα οριστικά αποτελέσματα

Νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για πτυχιούχους

Εκδόθηκε η προκήρυξη 5Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση συνολικά τριάντα πέντε (35) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού - Τεχνικού Προσωπικού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, σε τρεις Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς Φορείς που εποπτεύονται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με συμβάσεις αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 31 του ν. 4765/2021, όπως ισχύει, για την κάλυψη θέσεων, στους κατωτέρω Ερευνητικούς και Τεχνολογικούς Φορείς: 

  • Πέντε (5) θέσεις, για την κάλυψη αναγκών του Ε.ΚΕ.Β.Ε. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΕΜΙΝΓΚ» - Ν.Π.Ι.Δ.,
  • Είκοσι τέσσερις (24) θέσεις, για την κάλυψη αναγκών του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) - Ν.Π.Δ.Δ.,
  • Έξι (6) θέσεις, για την κάλυψη αναγκών του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Ε.Ι.ΠΑΣΤΕΡ) - Ν.Π.Ι.Δ.

Περισσότερα εδώ...

Μοριοδότηση στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Οι περισσότερες ειδικότητες, για να μην πούμε όλες, στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, έχουν ως κύριο ή επικουρικό προσόν την άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας ή την πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Την περίοδο που διανύουμε οι δια ζώσης εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικών ξένης γλώσσας έχουν διακοπεί λόγω των έκτακτων συνθηκών του κορονοϊού.

Για όσους δεν έχουν προλάβει να δώσουν εξετάσεις ώστε να αποκτήσουν την πιστοποίηση αγγλικών η οποία μπορεί να τους εξασφαλίσει μία θέση στην παραπάνω προκήρυξη προλαβαίνουν να «δώσουν» την εξ αποστάσεως Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών (LTE) που παρέχεται από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό goLearn

Με εξ αποστάσεως εξέταση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν άμεσα, εύκολα, και οικονομικά, Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Γλωσσομάθειας Αγγλικών με δια βίου ισχύ για B2, C1 ή C2 αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ.

Η εξέταση πραγματοποιείται με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) και προσφέρει άμεση μοριοδότηση για τις προσλήψεις στο δημόσιο, τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ αλλά και για τις αιτήσεις σε Μεταπτυχιακά προγράμματα και ιδιωτικό τομέα.

Περισσότερα για την πιστοποίηση αγγλικών Εδώ...

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ