εφορια
Τι ισχύει για το Δημόσιο, τον ΑΣΕΠ και τις προκηρύξεις με την Πιστοποίηση Η/Υ - Πως μπορείτε να την λάβετε με μαθήματα από το σπίτι σας σε λίγες ημέρες και να πάρετε τα μόρια

Το μεγάλο μπαμ έγινε με την προκήρυξη "μαμούθ" για τις μόνιμες προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες ενώ αναμένεται μπαράζ διορισμών και προσλήψεων στις αρχές του Ιανουαρίου 2023 καθώς ήδη τρέχουν οι προκηρύξεις 9Κ και 10Κ ενώ έπονται και οι 1200 προσλήψεις στη δημοτική αστυνομία

Όπως είναι γνωστό η Πιστοποίηση Υπολογιστών αποτελεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ για τους Διορισμούς και τις προσλήψεις στο δημόσιο!

Ο κατάλογος είναι μεγάλος και πιάνει όλους τους φορείς του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα από υπουργεία και δήμους έως ΔΕΚΟ, στρατό, αστυνομία, αρχές και εφορίες!

Επιπροσθέτως το Μάρτιο θα διεξαχθεί και ο μεγάλος Πανελλήνιος Διαγωνισμός του Δημοσίου στον οποίο έγιναν 108.000 αιτήσεις!

Παράλληλα αναμένεται και το άνοιγμα των πινάκων των εκπαιδευτικών για πάνω 40.000 νέες προσλήψεις

Τι είναι το (απαραίτητο) τυπικό προσόν που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε;

Για τις προκηρύξεις Διορισμών και προσλήψεων είναι απαραίτητα τα λεγόμενα ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ όπου ζητούνται από το ΑΣΕΠ, δήμους, φορείς, Υπουργεία, ΝΠΔΔ, περιφέρειες και γενικότερα το Δημόσιο!

Στις περισσότερες περιπτώσεις οι χιλιάδες ενδιαφερόμενοι τρέχουν τελευταία στιγμή να τα λάβουν. Το βασικό τυπικό προσόν που είναι απαραίτητο είναι  η Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που σε πολλές περιπτώσεις παρέχει και έξτρα μοριοδότηση

ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!

Στις περισσότερες από τις προκηρύξεις παραπάνω και σε αυτές παρακάτω η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ "ELIC" (φορέας Innovink - pqrπου παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn που θα δείτε στο τέλος του κειμένου είναι αναγκαία γιατί είτε δίνει ΜΟΡΙΑ είτε ζητείται ως απαραίτητο τυπικό προσόν στους όρους της προκηρύξεις, είτε και τα δύο μαζί!

Ποια είναι η Πιστοποίηση Υπολογιστών που μέσα σε ελάχιστες ημέρες παίρνεις μοριοδότηση ΜΟΝΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ

Η  Πιστοποίηση γνώσεων Χειρισμού Η/Υ η οποία αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ, παρέχεται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από το αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, τον ΕΟΠΠΕΠ και την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης  "Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ GOLEARN".

Οι ενδιαφερόμενοι αποκλειστικά εξ αποστάσεως μπορούν μέσα σε λίγες ημέρες να έχουν πραγματοποιήσει τα ασύγχρονα μαθήματα - εξάσκηση και να δώσουν εξετάσεις ώστε να λάβουν την Πιστοποίηση που αποδεικνύει την γνώση Χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και μοριοδοτεί!

Παράλληλα είναι γνωστό πως αυτή η Πιστοποίηση που επικυρωμένη από τον ΑΣΕΠ και αναγνωρισμένη από το κράτος καθώς και Ευρωπαϊκά ζητείται σε όλο το φάσμα του ιδιωτικού τομέα ως συνεκτιμώμενο προσόν που καταδεικνύει πως ο εργαζόμενος κατέχει τις βασικές ψηφιακές δεξιότητες.

Ζητείται επίσης για για τις αιτήσεις στα Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

O εκπαιδευτικός Οργανισμός GοLearn (αναγνωρισμένο ΚΕΔΙΒΙΜ ΙΙ από το Υπ.Παιδείας) προσφέρει σε όλη την Ελλάδα εξ αποστάσεως την Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Υπολογιστών που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ, τα Μεταπτυχιακά, το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα.

Με βάση το νόμο

Η πιστοποίηση περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

- Word
- Excel
- Υπηρεσίες Διαδικτύου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να μπορείτε να λάβετε τα αναγκαία μόρια (Π.Χ. 4 μόρια στους διορισμούς εκπαιδευτικών - ΑΣΕΠ) θα πρέπει το πιστοποιητικό να έχει αυτές τις τρεις ενότητες. Το  Golearn παρέχει την πιστοποίηση πακέτο σε αυτές τις ενότητες ώστε να έχετε την δυνατότητα για μοριοδότηση.
 

97% Επιτυχία στις εξετάσεις

Οι επιμορφούμενοι του Golearn που έχουν δώσει εξετάσεις περνούν με επιτυχία αυτές κατά 97%!

Τα  εξ αποστάσεως εντατικά μαθήματα διαρκούν 10 ημέρες (+2 εβδομάδες εξάσκηση) ή και λιγότερο εάν βιάζεται κάποιος να λάβει την πιστοποίηση
 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αυτή είναι η πιο εύκολη ONLINE ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (LOWER ή PROFICIENCY) στην Ελλάδα που την παίρνεις μέσα σε λίγες ημέρες χωρίς τηλεξέταση σε Έκθεση και Προφορικά (Μόνο σε Reading - Listening!)

Στις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ,πλέον ζητείται από τους υποψηφίους να κατέχουν πιστοποιήσεις που να αποδεικνύουν την γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας όσο και την γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Παλαιότερα η απόκτηση τέτοιων πιστοποιήσεων ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις. 

Πλέον Μέσα σε λίγες ημέρες ο υποψήφιος μπορει να λάβει Πιστοποίηση Αγγλικών για 90 μόρια αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Τηλεξέταση σε Προφορικά και έκθεση!


Δίνει μόνο τηλεξέταση από το σπίτι του σε Reading - Listening

Η αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ είναι η πιο εύκολη online πιστοποίηση στην Ελλάδα όπου σε λίγες μόλις ημέρες μπορεί ο υποψήφιος να έχει το χαρτί στα χέρια του

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτi με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΚΤΕΛ: Ζητούνται εισπράκτορες με μισθό 1.500€

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Άνοιξε ΟΛΗ Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γελ τυρναβου
ΓΕΛ Τυρνάβου: «Οι μαθητές/τριες νοιάζονται για την διαδικτυακή τους ασφάλεια»
Ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας και ασφαλής πλοήγηση οι προτεραιότητες των μαθητών του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου
ΓΕΛ Τυρνάβου: «Οι μαθητές/τριες νοιάζονται για την διαδικτυακή τους ασφάλεια»
broxes.jpg
Κακοκαιρία Emil: Έως το πρωί του Σαββάτου οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες- Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ- Αυτές θα δοκιμαστούν περισσότερο από τις καταιγίδες - Πότε θα χτυπήσει στην Αττική
Κακοκαιρία Emil: Έως το πρωί του Σαββάτου οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες- Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Βουλή
Βουλή: Δεκτό επι της αρχής το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ με τις ψήφους της ΝΔ
Εναντίον του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, της Νέας Αριστεράς, των Σπαρτιατών και της Νίκης....
Βουλή: Δεκτό επι της αρχής το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ με τις ψήφους της ΝΔ