ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση Η/Υ σε 10 ημέρες από το σπίτι
Τι ισχύει για το Δημόσιο, τον ΑΣΕΠ και τις προκηρύξεις με την Πιστοποίηση Η/Υ - Πως μπορείτε να την λάβετε με μαθήματα από το σπίτι σας σε 10 ημέρες και να πάρετε τα μόρια

Νέες προκηρύξεις ανακοινώνονται συνεχώς και το Σεπτέμβριο που αφορούν το δημόσιο και τον ΑΣΕΠ, τους δήμους και άλλους φορείς, οργανισμού του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Από τα λιμάνια, τα Υπουργεία, τις ΔΕΚΟ έως και τους διορισμούς εκπαιδευτικών οι ενδιαφερόμενοι στις περισσότερες περιπτώσεις τρέχουν τελευταία στιγμή να λάβουν την απαραίτητη Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που περιγράφεται στην πλειοψηφία των προκηρύξεων ως μοριοδοτούμενο ή απαραίτητο προσόν  - κριτήριο.

Την προηγούμενη περίοδο έτρεξε η προκήρυξη "ΜΑΜΟΥΘ" για τις προσλήψεις στον στρατό ενώ πραγματοποιήθηκαν και 11.700 διορισμοί στην εκπαίδευση προσλήψεις

Αυτή την περίοδο πραγματοποιείται μπαράζ προσλήψεων σε δήμους (274 θέσεις σε 15 Δήμους)

Ανάμεσα στους Δήμους που αναζητούν άμεσα προσωπικό βρίσκονται και εννέα Δήμοι που εδρεύουν στην Αττική. Πρόκειται για τους Δήμους Νέας Σμύρνης, Αμαρουσίου, Ιλίου, Νέας Ιωνίας, Αγίας Παρασκευής, Αγίου Κοσμά, Δάφνης - Υμηττού, Μεταμόρφωσης και Περιστερίου.

ΠΩΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Στις περισσότερες από τις προκηρύξεις παραπάνω και σε αυτές παρακάτω η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ "ELIC" (φορέας Innovink - pqrπου παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn που θα δείτε στο τέλος του κειμένου είναι αναγκαία γιατί είτε δίνει ΜΟΡΙΑ είτε ζητείται ως απαραίτητο τυπικό προσόν στους όρους της προκηρύξεις

Μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο Μέσω ΑΣΕΠ

Το προηγούνενο διάστημα έτρεξαν  η προκήρυξη 3Ε/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά προσλήψεις αορίστου χρόνου επιστημονικού προσωπικού σε τρία ερευνητικά κέντρα (περισσότερα εδώ...).

Ταυτόχρονα έχουν εκδοθεί ακόμα τρεις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που θα αρχίσουν να δέχονται υποψηφιότητες μέσα στο καλοκαίρι και αφορούν μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών, στα ΚΕΠ και ερευνητικά κέντρα.

Επίσης άνοιξαν οι αιτήσεις για τις 115 θέσεις σε οργανικές μονάδες του υπουργείου Οικονομικών, ενώ για τις προσλήψεις στα ΚΕΠ η προθεσμία ξεκινά στις 5 Ιουλίου 2021.

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Την πρόσληψη 509 μόνιμων δημοσίων υπαλλήλων ετοιμάζει το επόμενο διάστημα το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν μέσω ΑΣΕΠ με σκοπό τον εξορθολογισμό της λειτουργίας, με τη ταυτόχρονη ενδυνάμωση της διοικητικής του πυραμίδας.

Πληροφορίες για τη νέα προκήρυξη και όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως οι ειδικότητες που θα ζητούνται θα αφορούν προσωπικό κλάδων Διοικητικών, Λογιστών, Γραμματέων, Νοσηλευτών και Βοηθητικού προσωπικού.

Το σχέδιο της προκήρυξης έχει σταλεί στον ΑΣΕΠ και μόλις είναι έτοιμη θα σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Ποια είναι αυτή η Πιστοποίηση Υπολογιστών που δίνει σε λίγες ημέρες μόρια ΜΟΝΟ ΜΕ 105 ή 95 ΕΥΡΩ εάν είσαι σπουδαστής GoLearn

Η  Πιστοποίηση γνώσεων Χειρισμού Η/Υ η οποία αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ παρέχεται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από το αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, τον ΕΟΠΠΕΠ και την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης  "Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ GOLEARN".

Οι ενδιαφερόμενοι αποκλειστικά εξ αποστάσεως μπορούν μέσα σε 10 ημέρες να έχουν πραγματοποιήσει τα μαθήματα - εξάσκηση και να δώσουν εξετάσεις ώστε να λάβουν την μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση που αποδεικνύει την γνώση Χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και μοριοδοτεί!

Παράλληλα όπως είναι γνωστό πως αυτή η Πιστοποίηση επικυρωμένη από τον ΑΣΕΠ και αναγνωρισμένη από το κράτος καθώς και Ευρωπαϊκά ζητείται σε όλο το φάσμα του ιδιωτικού τομέα ως συνεκτιμώμενο προσόν που καταδεικνύει πως ο εργαζόμενος κατέχει τις βασικές ψηφιακές δεξιότητες.

Ζητείται επίσης για για τις αιτήσεις στα Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

O εκπαιδευτικός Οργανισμός GοLearn (αναγνωρισμένο ΚΕΔΙΒΙΜ ΙΙ από το Υπ.Παιδείας) προσφέρει σε όλη την Ελλάδα εξ αποστάσεως την Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Υπολογιστών που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ, τα Μεταπτυχιακά, το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα.

Με βάση το νόμο

Η πιστοποίηση περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

- Word
- Excel
- Υπηρεσίες Διαδικτύου

ΠΡΟΣΟΧΗ νο1

Για να μπορείτε να λάβετε τα αναγκαία μόρια (Π.Χ. 4 μόρια στους διορισμούς εκπαιδευτικών - ΑΣΕΠ) θα πρέπει το πιστοποιητικό να έχει αυτές τις τρεις ενότητες. Το  Golearn παρέχει την πιστοποίηση πακέτο σε αυτές τις ενότητες ώστε να έχετε την δυνατότητα για μοριοδότηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ νο2

Ζητήστε η παροχή για την Πιστοποίηση να περιλαμβάνει τα εξής

- μαθήματα
- Εξετάσεις
- Κάρτα Εκπαιδευόμενου
- Λήψη Πιστοποίησης
- Τεστ προσομοίωσης

97% Επιτυχία στις εξετάσεις

Οι επιμορφούμενοι του Golearn που έχουν δώσει εξετάσεις περνούν με επιτυχία αυτές κατά 97%!

Δωρεάν επανεξέταση

Το GOLEARN παρέχει Δωρεάν επανεξετάση στην Αθήνα και με λίγα έξτρα ευρώ σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν τεστ ερωτοαπαντήσεων

Το GOLEARN παρέχει μέσω της πλατφόρμας τεστ ερωτοαπαντήσεων για την καλύτερη προετοιμασία των επιμορφούμενων.

Δωρεάν τεστ προσομοίωσης

Όσοι θα δώσουν εξετάσεις δικαιούνται και δύο δωρεάν τεστ προσομοίωσης καθώς και εξτρα δωρεάν εξάσκηση με το πρόγραμμα Αθηνά - Σε πόλεις εκτός αθήνας παρέχεται τεστ στην αξία των 5 ευρώ

Τα εντατικά διαρκούν 10 ημέρες (+2 εβδομάδες εξάσκηση) ή και λιγότερο εάν βιάζεται κάποιος να λάβει την πιστοποίηση
 

Δείτε εδώ περισσότερα για την Πιστοποίηση γνώσεων Χειρισμού Η/Υ

Πραγματοποιήσετε ΑΙΤΗΣΗ κατοχυρώστε την έκπτωση και δώστε εξέταση όποτε εσείς θέλετε για να λάβετε τα μόρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ - ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΑΣΕΠ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ):

Μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΕΔ μέσω ΑΣΕΠ: Βγήκε η προκήρυξη

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening (αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ)

σχετικά άρθρα

giorgos papandreou
Γιώργος Παπανδρέου: «Κατεβαίνει» υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τη Φώφη Γεννηματά ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Γιώργος Παπανδρέου: «Κατεβαίνει» υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Κενά εκπαιδευτικών: Τμήμα Ένταξης δεν λειτουργεί ένα μήνα μετά το άνοιγμα των σχολείων
Τμήμα Ένταξης σε νηπιαγωγείο δεν λειτουργεί ένα μήνα μετά το άνοιγμα των σχολείων, λόγω κενών εκπαιδευτικού και ΕΒΠ - Νέα καταγγελία γονέων
Τμήμα Ένταξης δεν λειτουργεί ένα μήνα μετά το άνοιγμα των σχολείων