εφορια
Τι ισχύει για το Δημόσιο, τον ΑΣΕΠ και τις προκηρύξεις με την Πιστοποίηση Η/Υ - Πως μπορείτε να την λάβετε με μαθήματα από το σπίτι σας σε 2 ημέρες και να πάρετε τα μόρια

Το μεγάλο μπαμ έγινε με την προκήρυξης "μαμούθ" για τις μόνιμες προσλήψεις σε δήμους και περιφέρειες ενώ αναμένεται μπαράζ διορισμών και προσλήψεων με ανακοίνωση προκηρύξεων τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2022

Ο κατάλογος είναι μεγάλος και πιάνει όλους τους φορείς του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα από υπουργεία και δήμους έως ΔΕΚΟ, στρατό, αστυνομία, αρχές και εφορίες!

Αναμένονται οι τρεις μεγάλοι διαγωνισμοί της ΑΑΔΕ, του πανελλήνιου διαγωνισμού του δημοσίου καθώς και για την Δημοτική αστυνομία

Παράλληλα τρέχει το επόμενο διάστημα η γιγάντια προκήρυξη για την ΥΓΕΙΑ (3720 νοσηλευτες)

Τι είναι το τυπικό προσόν που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε;

Για τις προκηρύξεις είναι απαραίτητα τα λεγόμενα ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ όπου ζητούνται από το δημόσιο και στις περισσότερες περιπτώσεις οι χιλιάδες ενδιαφερόμενοι τρέχουν τελευταία στιγμή να τα λάβουν. Το βασικό τυπικό προσόν που είναι απαραίτητο είναι  η Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που περιγράφεται στην πλειοψηφία των προκηρύξεων ως μοριοδοτούμενο.

Πάνω από 8500 προσλήψεις αναμένονται για δήμους, ΔΕΗ, στρατό (ΕΠΟΠ), Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Μόνο για το ΕΣΥ αναμένονται 5.610 νέες θέσεις

Παράλληλα αναμένονται ακόμα 40.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών αλλά και νέοι μόνιμοι διορισμοί!

ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Στις περισσότερες από τις προκηρύξεις παραπάνω και σε αυτές παρακάτω η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ "ELIC" (φορέας Innovink - pqrπου παρέχει ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn που θα δείτε στο τέλος του κειμένου είναι αναγκαία γιατί είτε δίνει ΜΟΡΙΑ είτε ζητείται ως απαραίτητο τυπικό προσόν στους όρους της προκηρύξεις

Ποια είναι η Πιστοποίηση Υπολογιστών που μέσα σε μόνο 3 ημέρες παίρνεις μοριοδότηση ΜΟΝΟ ΜΕ 95 ΕΥΡΩ

Η  Πιστοποίηση γνώσεων Χειρισμού Η/Υ η οποία αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ παρέχεται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από το αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, τον ΕΟΠΠΕΠ και την Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης  "Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ GOLEARN".

Οι ενδιαφερόμενοι αποκλειστικά εξ αποστάσεως μπορούν μέσα σε 10 ημέρες να έχουν πραγματοποιήσει τα μαθήματα - εξάσκηση και να δώσουν εξετάσεις ώστε να λάβουν την μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση που αποδεικνύει την γνώση Χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και μοριοδοτεί!

Παράλληλα όπως είναι γνωστό πως αυτή η Πιστοποίηση επικυρωμένη από τον ΑΣΕΠ και αναγνωρισμένη από το κράτος καθώς και Ευρωπαϊκά ζητείται σε όλο το φάσμα του ιδιωτικού τομέα ως συνεκτιμώμενο προσόν που καταδεικνύει πως ο εργαζόμενος κατέχει τις βασικές ψηφιακές δεξιότητες.

Ζητείται επίσης για για τις αιτήσεις στα Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών

O εκπαιδευτικός Οργανισμός GοLearn (αναγνωρισμένο ΚΕΔΙΒΙΜ ΙΙ από το Υπ.Παιδείας) προσφέρει σε όλη την Ελλάδα εξ αποστάσεως την Μοριοδοτούμενη Πιστοποίηση Υπολογιστών που αναγνωρίζεται από τον ΑΣΕΠ, τα Μεταπτυχιακά, το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα.

Με βάση το νόμο

Η πιστοποίηση περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

- Word
- Excel
- Υπηρεσίες Διαδικτύου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να μπορείτε να λάβετε τα αναγκαία μόρια (Π.Χ. 4 μόρια στους διορισμούς εκπαιδευτικών - ΑΣΕΠ) θα πρέπει το πιστοποιητικό να έχει αυτές τις τρεις ενότητες. Το  Golearn παρέχει την πιστοποίηση πακέτο σε αυτές τις ενότητες ώστε να έχετε την δυνατότητα για μοριοδότηση.
 

97% Επιτυχία στις εξετάσεις

Οι επιμορφούμενοι του Golearn που έχουν δώσει εξετάσεις περνούν με επιτυχία αυτές κατά 97%!

Τα  εξ αποστάσεως εντατικά μαθήματαδιαρκούν 10 ημέρες (+2 εβδομάδες εξάσκηση) ή και λιγότερο εάν βιάζεται κάποιος να λάβει την πιστοποίηση
 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αυτή είναι η πιο εύκολη ONLINE ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (LOWER ή PROFICIENCY) στην Ελλάδα που την παίρνεις μέσα σε 2 ημέρες χωρίς τηλεξέταση σε Έκθεση και Προφορικά (Μόνο σε Reading - Listening!)

Στις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ,πλέον ζητείται από τους υποψηφίους να κατέχουν πιστοποιήσεις που να αποδεικνύουν την γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας όσο και την γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Παλαιότερα η απόκτηση τέτοιων πιστοποιήσεων ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις. 

Πλέον Μέσα σε 2 ημέρες ο υποψήφιος μπορει να λάβει Πιστοποίηση Αγγλικών για 90 μόρια αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Τηλεξέταση σε Προφορικά και έκθεση!


Δίνει μόνο τηλεξέταση από το σπίτι του σε Reading - Listening

Η αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ Πιστοποίηση Αγγλικών που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ είναι η πιο εύκολη online πιστοποίηση στην Ελλάδα όπου σε 2 μόλις ημέρες μπορεί ο υποψήφιος να έχει το χαρτί στα χέρια του

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτi με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτές είναι οι πρώτες 227 ειδικότητες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμός ΑΣΕΠ

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Δημιουργία Μητρώο ΑΣΕΠ και Κατάθεση αίτησης μόνο με 30 ευρω μέσω του proson.gr

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Ξυλοδαρμός ρεπόρτερ από άνδρες των ΜΑΤ
Κρεσέντο αστυνομικής βίας στα Εξάρχεια: Αστυνομικοί ξυλοκοπούν Αμερικανό φωτορεπόρτερ (Video)
Αμερικανός φωτορεπόρτερ καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς των ΜΑΤ
Κρεσέντο αστυνομικής βίας στα Εξάρχεια: Αστυνομικοί ξυλοκοπούν Αμερικανό φωτορεπόρτερ (Video)