Thumbnail
Proson

Στην Ελλάδα για προσλήψεις προσωπικού έρχεται, τον Νοέμβριο, η Disneyland Paris. Συγκεκριμένα θα προσλάβει  100 άτομα (50 γυναίκες και 50 άνδρες) για να εργαστούν ως Parade Performers και Character Performers.

Οι υπεύθυνοι της γαλλικής εταιρίας θα βρίσκονται στην Αθήνα σε εκδήλωση για την επιλογή προσωπικού που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 18 Οκτωβρίου 2016, και ώρα 10.00 π.μ. στο «Royal Olympic Hotel» (Αθανασίου Διάκου 28-34, 11743, Αθήνα.

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στις 10.00 π.μ. στο «Mediterranean Palace Hotel» (Σαλαμίνος 3, 54626, Θεσσαλονίκη)

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει και στις δύο περιπτώσεις να προσέλθουν στο χώρο το αργότερο μέχρι τις 10.00 π.μ., καθώς μετά θα κλείσουν οι πόρτες για τη διαδικασία επιλογής και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
 
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλούν την αγγλική ή την γαλλική γλώσσα. Θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά, το οποίο και θα παραδώσουν και ένα στυλό. Να φορούν άνετα ρούχα και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν σε χορό / κίνηση. Επιπλέον, οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 18.00μμ.

Οι θέσεις εργασίας αφορούν σε πλήρη και εποχική απασχόληση, ξεκινώντας μεταξύ Νοεμβρίου 2016 και Μαρτίου 2017.

Στείλτε το βιογραφικό σας μέσω της πρώτης εργασιακης πλατφόρμας στην Ελλάδα proson.gr

 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεχνητη νοημοσυνη
Το σχολείο γίνεται 3D κόσμος: Το ελληνικό εργαλείο που «σπάει» τους τοίχους της τάξης
Η πλατφόρμα που μεταμορφώνει την εκπαίδευση και κάνει το μάθημα παιχνίδι - Το να μιλάς για τον Παρθενώνα είναι σημαντικό. Το να τον περπατάς μαζί...
Το σχολείο γίνεται 3D κόσμος: Το ελληνικό εργαλείο που «σπάει» τους τοίχους της τάξης
Πρωτομαγιά
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Η Πρωτομαγιά του 1944 δεν είναι απλώς άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Κατοχής
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Υπουργείο Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά
Διοικητικοί υπάλληλοι ζητούν ρόλο στις Ομάδες Εργασίας για την ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του υπουργείου Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά