Εκπαίδευση

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο: Επίτιμος Διδάκτορας ο Γιάννης Μανιάτης

ΕΜΠ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η τελετή αναγόρευσης θα λάβει χώρα την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2026 στις 18.00΄, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κτιρίου Διοίκησης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου

Με ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μετά από επίσης ομόφωνη εισήγηση της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών - Μηχανικών Γεωπληροφορικής, πρόκειται να αναγορευθεί σε Επίτιμο Διδάκτορα ο Ομοτ. Καθηγητής του Παν. Πειραιά και Ευρωβουλευτής, Γιάννης Μανιάτης.

Η τελετή αναγόρευσης θα λάβει χώρα την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2026 στις 18.00΄, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κτιρίου Διοίκησης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την εισήγηση “Η απονομή του τίτλου του Επίτιμου Διδάκτορα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου αποτελεί κορυφαία πράξη αναγνώρισης της σημαντικότατης προσφοράς του στην κοινωνία, την επιστήμη και την ανώτατη εκπαίδευση στη χώρα μας”.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση