ρεμπουτσικα
Ταυτόχρονα χορηγούνται οι Βεβαιώσεις και τα Διπλώματα/Πτυχία στους επιτυχόντες

O Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ανακοινώνει σήμερα Παρασκευή 16-05-2025, τα αποτελέσματα των αποφοίτων Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) και των αποφοίτων Σ.Ε.Κ. της 1ης περιόδου του 2024, τη μεγαλύτερη εξεταστική διαδικασία πιστοποίησης του Οργανισμού, στην οποία συμμετείχαν περίπου 20.000 υποψήφιοι.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εξετάσεις θεωρητικού και πρακτικού μέρους 189 ειδικοτήτων διεξήχθησαν ομαλά από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. σε 16 εξεταστικά κέντρα πανελλαδικά, κατά τη διάρκεια τεσσάρων συνεχόμενων Σαββατοκύριακων. Ξεκίνησαν το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2025 και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 09 Φεβρουαρίου 2025.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, σύμφωνα πάντα με το θεσμικό πλαίσιο, ανακοινώνονται στο σύνολό τους, μετά την αξιολόγηση και τον έλεγχο όλων των γραπτών δοκιμίων της εξεταστικής περιόδου και αναρτώνται στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με πρόσβαση στους ενδιαφερόμενους που εξετάστηκαν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά τα αποτελέσματά τους, μέσω της εφαρμογής iek.eoppep.gr, πηγαίνοντας στο Βήμα 7: Αποτελέσματα.

Η χορήγηση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης και των αντίστοιχων Διπλωμάτων/Πτυχίων όλων των επιτυχόντων πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής my.eoppep.gr με τη χρήση των κωδικών taxisnet του επιτυχόντα.

Σύντομα θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τη χορήγηση των αντίστοιχων Διπλώματων / Πτυχίων όλων των επιτυχόντων μέσω της εφαρμογής my.eoppep.gr .

Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους!

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ,

Γεωργία Ρεμπούτσικα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos
Δίωξη για βιασμό σε 19χρονο μετά από καταγγελία ανήλικης στη Θέρμη Θεσσαλονίκης
Ο 19χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης από τον οποίο πήρε 48ωρη προθεσμία και παραμένει υπό κράτηση
Δίωξη για βιασμό σε 19χρονο μετά από καταγγελία ανήλικης στη Θέρμη Θεσσαλονίκης
Παύλος Μαρινάκης
Μαρινάκης υπό πίεση: Εξαγγελίες για «εξαντλητικούς» ελέγχους στον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά το σκάνδαλο
Αναζητούν το τελευταίο ευρώ, αλλά αποφεύγουν τις πολιτικές ευθύνες – Σε θέση άμυνας η κυβέρνηση μετά τις παραιτήσεις
Μαρινάκης υπό πίεση: Εξαγγελίες για «εξαντλητικούς» ελέγχους στον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά το σκάνδαλο
4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών
Η χορωδία εκπαιδευτικών Πιερίας στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στο Βελβεντό Κοζάνης
Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές», φιλοξενώντας χορωδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας σε ένα πολιτιστικό...
Η χορωδία εκπαιδευτικών Πιερίας στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στο Βελβεντό Κοζάνης