αφισα δι
Εκδήλωση της Περιφέρειας Κρήτης για Μαθητές, Γονείς και Εκπαιδευτικούς

Η Περιφέρεια Κρήτης οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κοινωνικές και Ψυχολογικές Προεκτάσεις των εξετάσεων στην Εκπαίδευση» την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 17:30 στην αίθουσα Καστελλάκη, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η εκδήλωση, με τον συντονισμό της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου για θέματα Παιδείας-Δια Βίου Μάθησης, Ελένης Μαράκη-Μπελαδάκη, θα εστιάσει στη διαχείριση του άγχους των εξετάσεων και οι συνέπειες του.

Μπορεί η περίοδος αυτή να είναι ιδιαίτερα απαιτητική, αλλά παράλληλα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μάθουμε πώς να υποστηρίζουμε τα παιδιά ενισχύοντάς τους τα συναισθήματα εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το άγχος αποτελεί φυσικό κίνητρο. Κάποιες φορές μας ωθεί να κάνουμε αρνητικές σκέψεις, ωστόσο είναι μια φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού  που αφενός μας κινητοποιεί σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και αφετέρου μας ενεργοποιεί να ανταπεξέλθουμε σε καταστάσεις που χρειάζονται διαύγεια και προσήλωση στους στόχους μας.

Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής

Συμπληρώστε τα στοιχεία για τη βεβαίωση στην παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/F7WYf8uLQmNWtM617

πρόγραμμα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος εποχής για τους δωρεάν τραπεζικούς λογαριασμούς

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα