10ο ΓΕΛ
Υπό κατάληψη είναι το 10ο ΓΕΛ Πειραιά

Σε κατάληψη του 10ου ΓΕΛ προχώρησαν οι μαθητές τους, γράφοντας χαρακτηριστικά στο πανό τους «ο Ζαχαρίας δεν είναι η λύση, είναι το πρόβλημα».

Τι προηγήθηκε της καταλήψεως

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν την κατάληψη από τους μαθητές είχαν προηγηθεί δύο στάσεις εργασίας εκπαιδευτικών, η πραγματοποίηση μίας μυστικής ΕΔΕ και μάλιστα η παραίτηση διευθυντών.

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο που πέρασε, πραγματοποίησαν κινητοποίηση οι εκπαιδευτικοί του σχολείου στη ΔΔΕ Πειραιά, με στόχο να αναδείξουν την συμπεριφορά του Διευθυντή του σχολείου απέναντι στου συναδέλφους και τους μαθητές του σχολείου.

Το ζήτημα είχε συζητήσει η ΕΛΜΕ Πειραιά με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

1_7

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πατάτες
Πατάτες φούρνου που βγαίνουν τέλειες: Το ιταλικό τρικ που κάνει τη διαφορά
Δεν χρειάζεται ούτε ειδικά μπαχαρικά ούτε ακριβά σκεύη. Μόνο μια μικρή αλλαγή στη διαδικασία, εμπνευσμένη από τις ιταλικές κουζίνες.
Πατάτες φούρνου που βγαίνουν τέλειες: Το ιταλικό τρικ που κάνει τη διαφορά