υπουργειο Παιδείας
Η έκδοση των προσωρινών Πινάκων Κατάταξης από τους οποίους θα γίνουν οι προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το νέο σχολικό έτος.

Το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται ήδη τα γραμμογραφημένα αρχεία των στοιχείων των 152.000 περίπου  υποψηφίων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης που έλαβε από το υπουργείο Παιδείας - ΟΠΣΥΔ 

Η επεξεργασία των στοιχείων των υποψηφίων εκπαιδευτικών προχωράει με ταχείς ρυθμούς για την έκδοση των προσωρινών Πινάκων Κατάταξης από τους οποίους θα γίνουν οι προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το νέο σχολικό έτος.

Όπως είναι γνωστό οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023/24 θα γίνουν από τους νέους προσωρινούς Πίνακες Κατάταξης του ΑΣΕΠ ενώ αντίθετα οι προσλήψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής από τους οριστικούς Πίνακες Κατάταξης Ειδικής Αγωγής του ΑΣΕΠ. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΑΣΕΠ οι προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης Εκπαιδευτικών Γενικής Εκπαίδευσης θα είναι έτοιμοι και θα ανακοινωθούν στο τέλος του πρώτου 10ήμερου του Αυγούστου.

Οι αιτήσεις - δηλώσεις προτίμησης περιοχών για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών ή/και ωρομισθίων για το σχολικό έτος 2023-2024 αναμένεται να ξεκινήσουν  και να ολοκληρωθούν το δεύτερο 10ημερο του Αυγούστου  μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους στην πλατφόρμα του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ) (https://opsyd.sch.gr/) και θα ενημερωθούν για την πρόσληψή τους από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (www.minedu.gov.grκαθώς και με SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. 

Διαβάστε επίσης σημαντικό:

Έως 7 Ιουλίου οι αιτήσεις στα μοριοδοτούμενα σεμινάρια Εκπ/κών του Πανεπιστημίου Πατρών με 60 ευρώ εγγραφή

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αναπληρώτρια εκπ/κός: Γιατί ανακλήθηκε η πρόσληψη της και πως σχετίζεται με την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα