Πίνακες Εκπ/κών: Πώς θα κάνετε αίτηση σε ΟΠΣΥΔ και ΑΣΕΠ;
Την Αίτηση στο ΑΣΕΠ και αίτηση στον ΟΠΣΥΔ σας την πραγματοποιεί το Proson.gr έγκυρα και έγκαιρα! Δείτε αναλυτικά

Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για το ΟΠΣΥΔ από χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για τους Πίνακες Εκπαιδευτικών με βάση τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ.

Η πρόσκληση προς τους εκπαιδευτικούς δημοσιεύτηκε από  υπουργείου Παιδείας ΕΔΩ για τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς Γενικής Εκπαίδευσης για υποβολή δικαιολογητικών στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ο.Π.ΣΥ.Δ.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο των αριθμών 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 προκηρύξεων του ΑΣΕΠ.

Πώς θα προλάβετε να επισυνάψετε Πιστοποίηση Αγγλικών (7 μόρια) και Υπολογιστών (4 μόρια) - Αυτός είναι ο μόνος τρόπος στην Ελλάδα να προλάβετε να τα πάρετε μαζί!

Mόνο ένα από αυτά τα Πιστοποιητικά Αγγλικών σε όλη την Ελλάδα κάνει τηλεξετάσεις κάθε ημέρα (ανά μία ώρα!!) και μπορείτε να πάρετε το χαρτί σε μόλις 2 ημέρες στα χέρια σας (hard copy) και να προλάβετε να το καταθέσετε στον ΟΠΣΥΔ!

Ένα παράδειγμα: Αποφασίζω να δώσω το πρωί της Τετάρτης, δίνω το βράδυ της Τετάρτης και την Παρασκευή παίρνω το πτυχίο σας

Το ότι μπορείτε Π.Χ. το πρωί της Τετάρτης να αποφασίσετε να δώσετε την ίδια ημέρα στις 10 το βράδυ, να μάθετε το σκορ σας επί τόπου και μετά από 2 ημέρες να πάρετε το πτυχίο σας, είναι ο πρώτος και κύριος λόγος που καθιστά την Πιστοποίηση Αγγλικών του goLearn μοναδική σε όλη την Ελλάδα και είναι ο λόγος που πάνω από 30.000 ενήλικες το χρόνο παίρνουν αυτή την Πιστοποίηση.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι έχει ΜΟΝΟ READING - LISTENING! ΔΕΝ τηλεξετάζεστε σε προφορικά και έκθεση! ΜΟΝΟ 2 ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ!

Ο τρίτος λόγος είναι η ευκολία και το πολύ χαμηλό κόστος της Πιστοποίησης Αγγλικών του goLearn! Είναι πολύ εύκολο Πιστοποιητικό και κοστίζει μόνο 111 ευρώ!

Ο τέταρτος λόγος είναι η τηλεξέταση! Τηλεξετάζεστε από την άνεση του σπιτιού σας απαντώντας 56 ερωτήσεις Πολλαπλών απαντήσεων σε ένα ηλεκτρονικό τεστ!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χρήματα
Επιστροφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας - Έρχονται αυξήσεις μισθών έως 30%
Η εξέλιξη αυτή αποτελεί αποτέλεσμα κοινωνικής συμφωνίας μεταξύ εργοδοτικών οργανώσεων και συνδικαλιστικών φορέων, με στόχο την ενίσχυση των...
Επιστροφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας - Έρχονται αυξήσεις μισθών έως 30%
Παύλος Μαρινάκης, κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για αγρότες: «Η εντολή είναι σαφής – δεν θα ξανακλείσουν οι δρόμοι»
«Ανεπίτρεπτο το κλείσιμο δρόμων, δόθηκε σαφής εντολή στις Αρχές» – Τελεσίγραφο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη στους αγρότες
Μαρινάκης για αγρότες: «Η εντολή είναι σαφής – δεν θα ξανακλείσουν οι δρόμοι»