ελληνικά πανεπιστήμια, ΕΚΠΑ, Αθήνα
Στο ΣτΕ προσέφυγε η ΠΟΣΔΕΠ - Ζητά ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης για τα Συμβούλια Διοίκησης των ΑΕΙ

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η ΠΟΣΔΕΠ, ζητώντας ακύρωση της Υπουργικής Απόφασης που αφορά τις εκλογές μελών του Συμβουλίου Διοίκησης των ΑΕΙ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Προσφυγή στο ΣτΕ κατέθεσε η ΠΟΣΔΕΠ για τις εκλογές Συμβουλίων Διοίκησης

Η ΠΟΣΔΕΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού), μετά από ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, κατέθεσε στις 10/11/2022, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, αίτηση ακύρωσης της Υπουργικής Απόφασης που αφορά τη «Διαδικασία εκλογής μελών του Συμβουλίου Διοίκησης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και θέματα σχετικά με την εφαρμογή της ταξινομικής ψήφου” (99286/Ζ1 - ΦΕΚ’ Β 4211/9.8.2022), καθώς και κάθε άλλης συναφούς πράξης ή παράλειψης, προγενέστερης ή μεταγενέστερης της διοίκησης.

Η ΠΟΣΔΕΠ ευχαριστεί τους συνάδελφους δικηγόρους Ξενοφώντα Κοντιάδη και Ιωάννη Τασόπουλο, καθώς και τους συνεργάτες τους, για τη σύνταξη και την κατάθεση της εν λόγω αίτησης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα