προσλήψεις διορισμών ΑΣΕΠ στην Ειδική Αγωγή Πίνακες
Επικουρικοί Πίνακες στην Ειδική Αγωγή το 2022 και 2023 - Τρόπος Ένταξης και μοριοδότηση

Οι πίνακες της Ειδικής Αγωγής όπου η ένταξη σε αυτούς αποτελεί "πολυπόθητη πράξη" και συνήθως ένας αγώνας δρόμου για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, χωρίζονται σε κύριους και επικουρικούς πίνακες.

Μάλιστα έχει γίνει γνωστό πως οι προκηρύξεις της Ειδικής Αγωγής βρίσκονται στο τυπογραφείο και οι φετινές προσλήψεις θα πραγματιοποιηθούμ από τους νέους πίνακες  γεγονός που έχει κινητοποιήσει χιλιάδες ενδιαφερόμενους.

Καθώς καθε χρόνο προσλαμβάνονται ολοένα και περισσότεροι εκπαιδευτικοί στην Ειδική Αγωγή ενώ και παράλληλα έγιναν και οι πρώτοι διορισμοί σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια ύστερα από χρόνια, οι νέοι εκπαιδευτικοί και απόφοιτοι παιδαγωγικών και καθηγητικών σχολών προσπαθούν να ενταχθούν ακόμα και στους επικουρικούς πίνακες για να έχουν πιθανότητες πρόσληψης.

Επικουρικοί πίνακες Ειδικής Αγωγής

Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τους επικουρικούς πίνακες και με τον πιο σύντομο και εύκολο τρόπο να ενταχθεί ένας εκπαιδευτικός

Ενώ στους κύριους πίνακες κάποιος εκπαιδευτικός μπορεί να μπει με μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής (περίπου 3 χρόνια χρειάζεται) με το σεμινάριο ειδικής αγωγής μέσα σε 9μήνες ο υποψήφιος με βάση το νόμο μπορεί να ενταχθεί στους επικουρικούς πίνακες καθώς να λάβει και την μοριοδότηση για διορισμούς και προσλήψεις.

Σύμφωνα με την νομοθεσία οι πίνακες μάλιστα της ειδικής αγωγής ανοίγουν φέτος ώστε οι εκπαιδευτικοί να τοποθετήσουν εκ νέου τα χαρτιά τους

Ποιο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα σε εντάσσει στους Επικουρικούς πίνακες;

Το 9μηνο (440 ώρες) επιμορφωτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον κορυφαίο οργανισμό επιμόρφωσης, GoLearn μοριοδοτεί τους εκπαιδευτικούς και πληροί όλα τα κριτήρια για να εντάσσει στους επικουρικούς πίνακες!

Τι μοριοδοτεί:

  • 2 Μόρια στο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών (ΑΣΕΠ αναπληρωτές υποψήφιοι)
  • 1 Μόριο στη διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης
  • 10 μόρια για διορισμούς εκπαιδευτικών ΤΕ και ΔΕ
  • Ένταξη στους επικουρικούς πίνακες  ( Νόμος 4589, ΦΕΚ 13 Α/29-01-2019 ΑΡΘΡΟ 58 )

Παιδαγωγικό τμήμα και διάρκεια - Τι να προσέχετε

Σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο το σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου (9μήνες - 440 ώρες) είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη νομοθεσία και γι'αυτό το επιλέγουν και το 90% των εκπαιδευτικών που θέλει να πραγματοποιήσει πανεπιστημιακή επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή

Παράλληλα το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει παιδαγωγικό τμήμα, στοιχείο πολύ σημαντικό για την υπόσταση και την αξιοπιστία του επιμορφωτικού μοριοδοτούμενου προγράμματος.

Αποτελεί το νούμερο ένα σε ζήτηση και επιμορφούμενους στην Ελλάδα σεμινάριο Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για 4 συνεχόμενα έτη!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πότε ξεκινάει η επιμόρφωση

Αιτήσεις πραγματοποιούνται όλο τον Ιούλιο για το 9μηνο πρόγραμμα που υλοποιείται ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ εργασίας και ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ υποχρεωτικές παρακολουθήσεις, εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα. - Ξεκινάει 11 Ιουλίου

Έξτρα Μοριοδότηση με Σχολική Ψυχολογία

Παράλληλα οι εκπαιδευτικοί για να λάβουν έξτρα μοριοδότηση και για τις προσλήψεις στα ΣΔΕ αλλά και στο φόντο των νέων προσλήψεων σχολικών ψυχολόγων στα σχολεία πραγματοποιούν το εξ αποστάσεως σεμινάριο στη Σχολική Ψυχολογία του ίδιου Πανεπιστημίου.

Η ΕΞΤΡΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Η 1η Πανεπιστημιακή εξειδίκευση εκπαιδευτικών αποκλειστικά στον Αυτισμό

Λίγες θέσεις έχουν μείνει για τη πρώτη στην Ελλάδα αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ εξειδίκευση εκπαιδευτικών αποκλειστικά στον αυτισμό - Δείτε αναλυτικά εδώ.

Η πρώτη πανεπιστημιακή εξειδίκευση στον αυτισμό έρχεται ως έξτρα εξειδίκευση ειδικά στον τομέα του αυτισμού για όσους έχουν πραγματοποιήσει επιμόρφωση ειδικής αγωγής αλλά και γι'αυτούς που δεν έχουν πραγματοποιήσει

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Οι πρώτες 227 ειδικότητες και η ύλη

Ανακοινώθηκε για Μάρτιο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Αιτήσεις εδώ για προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Διεθνής Αμνηστία: Καταγγέλλει την "ανηλεή καταστολή" των διαδηλώσεων στο Ιράν
Επίσημες εντολές φαίνεται να προέτρεψαν τις αστυνομικές αρχές να ασκούν βία, χωρίς κανένα έλεος προς τους διαδηλωτές.
Διεθνής Αμνηστία: Καταγγέλλει την "ανηλεή καταστολή" των διαδηλώσεων στο Ιράν
Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πως θα γίνονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο (ΦΕΚ)
Προσλήψεις στο δημόσιο τομέα: Όσοι ενδιαφέρονται να διορισθούν στο δημόσιο θα κληθούν να συμμετάσχουν σε Πανελλήνιο γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και...
Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Πως θα γίνονται οι προσλήψεις στο Δημόσιο (ΦΕΚ)