Thumbnail
Φροντιστήρια: Δίνουν προτεραιότητα στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. «Αυτή ήταν η  σταθερή θέση μας από την πρώτη φάση της πανδημίας και σε όλη την δίχρονη αυτή δοκιμασία»

Τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν το αδιάκοπο της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών έχουν άμεσα τα φροντιστήρια, όπως τονίζει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών-Φροντιστών Ελλάδας (ΟΕΦΕ) σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την έναρξη της δια ζώσης εκπαίδευσης στα Φροντιστήρια.

Η Ομοσπονδία των φροντιστών ανακοίνωσε ότι «δίνει προτεραιότητα στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. Αυτή ήταν η  σταθερή θέση μας από την πρώτη φάση της πανδημίας και σε όλη την δίχρονη αυτή δοκιμασία. Τα Νόμιμα Φροντιστήρια στηρίξαμε το εκπαιδευτικό σύστημα στις πιο δύσκολες ώρες» και συμπληρώνει:

«Με αυτή τη φιλοσοφία θα λειτουργήσουμε αυτές τις μέρες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και εφαρμόζοντας όλα τα ισχύοντα Πρωτόκολλα. Για όσο διάστημα και όπου κριθεί απαραίτητο, η νόμιμη φροντιστηριακή κοινότητα, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει το αδιάκοπο της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών».

Ολη η ανακοίνωση της ΟΕΦΕ

Το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. εύχεται σ’ όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, σε όλους τους Έλληνες, καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία για το μέλλον, προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες.

Η νέα χρονιά μας βρίσκει μπροστά σε μια νέα φάση της πανδημίας, με ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και κυριαρχία πια της μετάλλαξης «Όμικρον». Είναι λογικό αυτό να δημιουργεί ανησυχία στη νόμιμη φροντιστηριακή κοινότητα δεδομένου ότι από 03/01 ξεκινά η λειτουργία των Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης.

Η Ο.Ε.Φ.Ε. δίνει προτεραιότητα στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. Αυτή ήταν η  σταθερή θέση μας από την πρώτη φάση της πανδημίας και σε όλη την δίχρονη αυτή δοκιμασία. Τα Νόμιμα Φροντιστήρια στηρίξαμε το εκπαιδευτικό σύστημα στις πιο δύσκολες ώρες.

Με αυτή τη φιλοσοφία θα λειτουργήσουμε αυτές τις μέρες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και εφαρμόζοντας όλα τα ισχύοντα Πρωτόκολλα. 

Για όσο διάστημα και όπου κριθεί απαραίτητο, η νόμιμη φροντιστηριακή κοινότητα, έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει το αδιάκοπο της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών.

Σε κάθε περίπτωση, βρισκόμαστε δίπλα στους  μαθητές και τους καθηγητές μας, εξασφαλίζοντας μια απολύτως ποιοτική και ασφαλή εκπαιδευτική διαδικασία.

Το Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φορουμ
Γεράσιμος Σιάσος στο Delphi Forum: «Το Πανεπιστήμιο Αθηνών σχεδίασε και η Πολιτεία υλοποίησε το σπουδαιότερο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακής νόσου
«3 εκατομμύρια πολίτες έχουν ήδη συμμετοχή στο ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ την καρδιαγγειακή νόσο»
Γεράσιμος Σιάσος στο Delphi Forum: «Το Πανεπιστήμιο Αθηνών σχεδίασε και η Πολιτεία υλοποίησε το σπουδαιότερο πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακής νόσου
Υπουργείο Παιδείας
ΥΠΑΙΘΑ: Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την Αειφορία και την Ενεργό Πολιτειότητα
«Η εκπαίδευση για την Αειφορία και την Ενεργό Πολιτειότητα γίνεται ο πυρήνας του σύγχρονου σχολείου» δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη αναφερόμενη στο νέο...
ΥΠΑΙΘΑ: Επιμόρφωση εκπαιδευτικών για την Αειφορία και την Ενεργό Πολιτειότητα
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο
Φονικό στον Άγιο Δημήτριο: «Ήταν στιγμιαίο, ειπώθηκαν πράγματα που δεν έπρεπε» είπε ο δράστης
«Ζητώ συγγνώμη»: Η ομολογία του 20χρονου για τη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο
Φονικό στον Άγιο Δημήτριο: «Ήταν στιγμιαίο, ειπώθηκαν πράγματα που δεν έπρεπε» είπε ο δράστης
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Εκπαιδευτικοί: Ανοίγουν στις 12:00 οι αιτήσεις για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία
Οι εκπαιδευτικοί με 4ετη προϋπηρεσία μπορούν από σήμερα να υποβάλουν αίτηση για την πλήρωση συγκεκριμένων κενών θέσεων στα Πρότυπα και Πειραματικά...
Εκπαιδευτικοί: Ανοίγουν στις 12:00 οι αιτήσεις για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία