Προσλήψεις δασκάλων: Κοντά στις 15 Νοεμβρίου οι προσλήψεις ΖΕΠ και παράλληλης στήριξης
Στα μέσα Νοεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρόσληψη εκπαιδευτικών στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας και παράλληλης στήριξης

Στα τέλη του μήνα αναμένεται να ζητηθούν από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τα κενά για τα Τμήματα Υποδοχής και περίπου 15 Νοέμβρη θα έχουμε τις προσλήψεις εκπαιδευτικών στο πρόγραμμα ΖΕΠ, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών Δασκάλων, όπως τις δημοσιοποίησε σε ανάρτησή του στο facebook. 

Σύμφωνα με τον ΠΑΣΑΔ:

Στις 30 Οκτωβρίου αναμένεται να ζητηθούν από τις ΔΠΕ τα κενά για ΤΥ και περίπου 15 Νοέμβρη θα έχουμε τις προσλήψεις στο πρόγραμμα ΖΕΠ.

Τα αιτήματα για παράλληλη αναμένεται να ζητηθούν στις 20 Οκτωβρίου για να έχουμε τις ανάλογες προσλήψεις, υπολογίζουμε, μέχρι την 7η Νοεμβρίου.

ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ εδώ, πως είναι η τελευταία χρονιά που θα έχουμε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας της Παράλληλης Στήριξης και προβλέπουμε αναμόρφωση του θεσμού.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΣΑΔ έχει συγκεκριμένη θέση και πρόταση, η οποία κατατέθηκε στο Παιδείας τον Φεβρουάριο του 2017, για δεύτερο δάσκαλο στην τάξη.

Συγκεκριμένη επίσης θέση και πρόταση, από το 2017, έχει και για την αναμόρφωση του θεσμού του Ολοήμερου Σχολείου, με επαναφορά του Υπεύθυνου Δασκάλου Ολοήμερου, στην οποία θα προσθέσει και το αίτημα η θέση αυτή να είναι οργανική.

ΠΑΣΑΔ

121992344_3933417043341522_338042285413644841_o.jpg

 

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα