Και η παραπληροφόρηση καλά κρατεί.
Κάποιοι τώρα ανακάλυψαν και το δημοσιεύουν κιόλας,χωρίς να το διασταυρώσουν,σπέρνοντας σύγχυση και ανησυχία σε χιλιάδες αναπληρωτές συναδέλφους πως δήθεν από το ερχόμενο σχολ .έτος δεν θα αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία τους μισθολογικά και θα πληρώνονται με το εισαγωγικό κλιμάκιο.
Τίποτε πιο αναληθές φυσικά…η απάντηση του γενικού λογιστηρίου που επικαλούνται λέει ” ότι αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία η οποία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προωθημένη μισθολογική εξέλιξη τα έτη 16-17″.Αυτό ισχύει για όλους τους ΔΥ μόνιμους κι αναπληρωτές και σημαίνει ότι η διετία 16-18 δεν θα υπολογισθεί για μισθολογική εξέλιξη.Η προϋπηρεσία μέχρι 31-12-15 αναγνωρίζεται κανονικά και φυσικά θα αναγνωρισθεί και το επόμενο έτος όταν επαναπροσληφθούν οι αναπληρωτές. Το έχω ξαναγράψει…η ενημέρωση απαιτεί εγκυρότητα,υπευθυνότητα κι αξιοπιστία.
Δημήτρης Μπράτης facebook
Αφορμή για τον σχολιασμό του αιρετού είναι κείμενο μέλους Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ροδόπης που δημοσιεύτηκε σε εκπαιδευτικές ιστοσελίδες
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ