Τι είπε από την πρώην... κομμουνιστική συχνότητα 902 και νυν Παραπολιτικά FM κατά την πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου σταθμού ο δηλωμένος αντικομμουνιστής τέως γ.γ. της κυβέρνησης Τ. Μπαλτάκος.
Ακροδεξιά η επίσημη πρώτη του πρωινού καφέ στα Παραπολιτικά FM, στη θέση του ραδιοφωνικού σταθμού τού ΚΚΕ. Ακούστηκε, μάλιστα, κάποια στιγμή στην πρωινή ζώνη, ότι θα τρίζουν τα κόκαλα του Φλωράκη. Το δίδυμο του ιδιοκτήτη Γ. Κουρτάκη και του Π. Τζένου (πρώην στενός συνεργάτης του Τράγκα) έδωσε τα πρώτα του «διαπιστευτήρια» σε ζωντανή σύνδεση με τον τέως γ.γ. της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο. «Αρτι αφιχθείς» από το Αγιον Ορος, όπου πήγε για να ξεφύγει από τον κόσμο κι όχι για να σκεφτεί για την ίδρυση του νέου τρίτου δεξιού πόλου -όπως είπε-, ο κ. Μπαλτάκος δεν έχασε την ευκαιρία να εκθέσει τις γνωστές θέσεις του κάνοντας ποδαρικό στον σταθμό.
Ο «γεννημένος αντικομμουνιστής» μέσα από την πάλαι ποτέ κομμουνιστική συχνότητα τού 902 ξεκίνησε μεταφέροντας παράπονα των μοναχών για τις φορολογικές δηλώσεις.
Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ στην εφημερίδα των συντακτών
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ