vlaxos kinal
Όπως τονίζει ο Παναγιώτης Βλάχος, γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, «η κυβέρνηση έχασε δύο μήνες με τον διορισμό κομματικών Διευθυντών Εκπαίδευσης. Έτσι χάθηκαν δυο πολύτιμες μήνες από την προετοιμασία της σχολικής χρονιάς»

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open αναφέρθηκε στο άνοιγμα των σχολείων, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση έχασε δύο μήνες με τον διορισμό κομματικών Διευθυντών Εκπαίδευσης. Έτσι χάθηκαν δυο πολύτιμες μήνες από την προετοιμασία της σχολικής χρονιάς. Δεν αρκούν οι μάσκες, είναι ένα μέτρο που το είχαμε ζητήσει από καιρό, αλλά η κυβέρνηση άργησε να το εφαρμόσει. Όταν τα παιδιά μπουν στις σχολικές αίθουσες πρέπει να ξέρουν αν θα γίνονται τεστ, να εκπαιδευτούν οι προσχολικές ηλικίες στους κανόνες υγιεινής, απαιτείται εκπαιδευτικό προσωπικό και υπηρεσίες καθαριότητας και εκπαίδευση των ίδιων των εκπαιδευτικών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Μένουν μόνο δύο εβδομάδες για το άνοιγμα των σχολείων, δεν αρκούν οι μάσκες, χρειάζεται σχέδιο που η κυβέρνηση δεν το έχει».

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου που συζητείται προς κύρωση στη Βουλή, επεσήμανε ότι υπό το πρίσμα του παράνομου τουρκολυβικού συμφώνου, την ακυρώνει και υπό αυτό το πρίσμα, το Κίνημα Αλλαγής το βλέπει θετικά.

«Το σημαντικό όμως είναι η Τουρκία να παραμείνει σε ένα περιβάλλον διαλόγου με την Ελλάδα και να μην λειτουργεί ως γενικός δερβέναγας στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, να σέβεται την κυριαρχία μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όπως αυτά απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο. Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια μετά από 10 χρόνια ύφεσης να αναλώνεται σε διενέξεις και εντάσεις, αλλά να είναι εγγυητής ασφάλειας και ειρήνης στην περιοχή. Η Τουρκία πρέπει να υποστεί και να εφαρμόσει τις κυρώσεις που θα τις επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η τελευταία καλείται να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο της στην ΝΑ Μεσόγειο», πρόσθεσε ο κ. Βλάχος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διακοπές
Κοινωνικός τουρισμός ΔΥΠΑ: Μέχρι και 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε συγκεκριμένες περιοχές
Παρατείνεται ο κοινωνικός τουρισμός της ΔΥΠΑ – Νέες δυνατότητες για διακοπές έως το 2026
Κοινωνικός τουρισμός ΔΥΠΑ: Μέχρι και 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε συγκεκριμένες περιοχές
αρχαίοι Έλληνες
Τι κρύβεται πίσω από το «Κύκνειον ἄσμα»; Η φράση που συνδέθηκε με το τέλος
Η αρχαιοελληνική έκφραση που πέρασε στη νεοελληνική γλώσσα για να περιγράψει την τελευταία, κορυφαία πράξη πριν την οριστική αποχώρηση
Τι κρύβεται πίσω από το «Κύκνειον ἄσμα»; Η φράση που συνδέθηκε με το τέλος