vlaxos kinal
Όπως τονίζει ο Παναγιώτης Βλάχος, γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, «η κυβέρνηση έχασε δύο μήνες με τον διορισμό κομματικών Διευθυντών Εκπαίδευσης. Έτσι χάθηκαν δυο πολύτιμες μήνες από την προετοιμασία της σχολικής χρονιάς»

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open αναφέρθηκε στο άνοιγμα των σχολείων, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση έχασε δύο μήνες με τον διορισμό κομματικών Διευθυντών Εκπαίδευσης. Έτσι χάθηκαν δυο πολύτιμες μήνες από την προετοιμασία της σχολικής χρονιάς. Δεν αρκούν οι μάσκες, είναι ένα μέτρο που το είχαμε ζητήσει από καιρό, αλλά η κυβέρνηση άργησε να το εφαρμόσει. Όταν τα παιδιά μπουν στις σχολικές αίθουσες πρέπει να ξέρουν αν θα γίνονται τεστ, να εκπαιδευτούν οι προσχολικές ηλικίες στους κανόνες υγιεινής, απαιτείται εκπαιδευτικό προσωπικό και υπηρεσίες καθαριότητας και εκπαίδευση των ίδιων των εκπαιδευτικών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Μένουν μόνο δύο εβδομάδες για το άνοιγμα των σχολείων, δεν αρκούν οι μάσκες, χρειάζεται σχέδιο που η κυβέρνηση δεν το έχει».

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου που συζητείται προς κύρωση στη Βουλή, επεσήμανε ότι υπό το πρίσμα του παράνομου τουρκολυβικού συμφώνου, την ακυρώνει και υπό αυτό το πρίσμα, το Κίνημα Αλλαγής το βλέπει θετικά.

«Το σημαντικό όμως είναι η Τουρκία να παραμείνει σε ένα περιβάλλον διαλόγου με την Ελλάδα και να μην λειτουργεί ως γενικός δερβέναγας στην περιοχή της ΝΑ Μεσογείου, να σέβεται την κυριαρχία μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όπως αυτά απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο. Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια μετά από 10 χρόνια ύφεσης να αναλώνεται σε διενέξεις και εντάσεις, αλλά να είναι εγγυητής ασφάλειας και ειρήνης στην περιοχή. Η Τουρκία πρέπει να υποστεί και να εφαρμόσει τις κυρώσεις που θα τις επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η τελευταία καλείται να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο της στην ΝΑ Μεσόγειο», πρόσθεσε ο κ. Βλάχος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αγροτες
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή
Η πανελλαδική σύσκεψη στη Λάρισα αποφάσισε κινητοποιήσεις λόγω ανοιχτών αιτημάτων για εισόδημα και εμβολιασμό κτηνοτρόφων
Ξανά στην Αθήνα οι αγρότες με τρακτέρ – Στο τραπέζι και διήμερη παραμονή
μητσοτάκης
Κ. Μητσοτάκης: «Έχω φάει γιαούρτια στο Πολυτεχνείο – Ήμασταν τότε στην εποχή των καταλήψεων»
«Τα ξέρει καλά και ο κ. Πρύτανης. Το να μιλήσουμε για σύνδεση του δημόσιου πανεπιστημίου με την επιχειρηματικότητα ήταν θέμα ταμπού»
Κ. Μητσοτάκης: «Έχω φάει γιαούρτια στο Πολυτεχνείο – Ήμασταν τότε στην εποχή των καταλήψεων»