Σχολική αίθουσα
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ακόμα μία δασκάλα έχασε τη δουλειά της για έναν περίεργο λόγο

Ακόμα μία δασκάλα έχασε τη δουλειά της στις ΗΠΑ, στο ίδιο σχολείο, μάλιστα, στο Μιζούρι που μία συνάδελφός της είχε την ίδια μοίρα.

Στην απόλυση της οδήγηση ένα μυστικό που οι μαθητές της ανακάλυψαν.

Η νέα περίπτωση

Η 31χρονη Megan Gaither, δασκάλα αγγλικών αλλά και προπονήτρια της ομάδας τσιρλίντινγκ του Σεντ Κλερ, ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου πως κάποια παιδιά τής άφησαν ένα σημείωμα κάτω από την πόρτα της τάξης όπου διδάσκει, στο οποίο έγραφαν πως ξέρουν ένα μυστικό της.

Το μυστικό είναι πως η 31χρονη δασκάλα που είναι παντρεμένη, διαθέτει λογαριασμό στο OnlyFans, στο οποίο ποστάρει προσωπικές ερωτικές στιγμές, προκειμένου να ανεβάσει το εισόδημά της.

Η αντίδραση της διοίκησης του σχολείου ήταν να τη θέσει σε υποχρεωτική άδεια, έως ότου αποφασίσει οριστικά αν θα κρατήσει τη δουλειά της ή όχι.

«Η διδασκαλία δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά έναν άνθρωπο. Είναι δύσκολο, ειδικά το καλοκαίρι, να αντεπεξέλθεις στους λογαριασμούς. Γι’ αυτό και το έκανα» ανέφερε σε τοπικό μέσο η 31χρονη, η οποία άνοιξε τον λογαριασμό τον Μάιο και αυτό τη βοήθησε να καλύψει ανάγκες ύψους 125.000 δολαρίων, ενώ ο ετήσιος μισθός της είναι 47.500 δολάρια.

Η πρώτη δασκάλα

Μία συνάδελφός της από το ίδιο σχολείο, η Brianna Coppage, έκανε το ίδιο σε λογαριασμό μαζί με τον σύζυγό της για τον ίδιο ακριβώς λόγο και το σχολείο την απέλυσε. Από το σχολείο έβγαζε 42.000 ετησίως, ενώ από τον λογαριασμό στο OnlyFans έφτασε να βγάλει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια για ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό της.

Η Megan Gaither και η Brianna Coppage έχουν μοιραστεί και προσωπικές στιγμές στα σόσιαλ.

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι εργάζονταν στο ίδιο σχολείο η Coppage και η Gaither είπαν ότι δεν ήξεραν η μία για την άλλη ότι είχαν λογαριασμό στο OnlyFans.

Πώς έγινε γνωστό το μυστικό

Η Gaither μιλώντας σε τοπικό Μέσο, είπε πως γρήγορα έφτασε τους 1.500 συνδρομητές, αλλά κάποιοι από τους μαθητές της ανακάλυψαν τον λογαριασμό της. Αν και η ίδια φρόντισε να κρύβει το πρόσωπό της στις ερωτικές σκηνές, κάποιοι μαθητές την αναγνώρισαν εξαιτίας ενός ρούχου που έκανε το λάθος να φορέσει και στο σχολείο, ενώ το είχε χρησιμοποιήσει και σε ένα από τα επίμαχα βίντεο.

«Λατρεύω τη δουλειά μου και τους μαθητές μου. Αυτοί με έκαναν να λέω πως θα περάσω 30 χρόνια στο σχολείο, αλλά νιώθω πως τους εγκαταλείπω τώρα. Ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα τους δω ποτέ» είπε η 31χρονη δασκάλα, η οποία σκοπεύει να διατηρήσει τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: Σπάνια τεκμήρια για Αριστοτέλη και Γαληνό στο Aristotle Innovation Forum
Σπάνια τεκμήρια για τον Αριστοτέλη και τον Γαληνό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου θα εκτεθούν στο πλαίσιο του Aristotle Innovation Forum
ΑΠΘ: Σπάνια τεκμήρια για Αριστοτέλη και Γαληνό στο Aristotle Innovation Forum
Σοφία Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: «Ο κόσμος συνδέει τη ΝΔ με τη βελτίωση της ζωής του»
«Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να ζητάνε περισσότερα αλλά στο τέλος αποφασίζουν με βάση ποιος βελτιώνει πραγματικά τη ζωή τους» δήλωσε η υπουργός...
Ζαχαράκη: «Ο κόσμος συνδέει τη ΝΔ με τη βελτίωση της ζωής του»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) αναλαμβάνει
Πανελλαδικές εξετάσεις: Οδηγός αυτοφροντίδας και διαχείρισης άγχους από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
«Δεν είστε μόνοι» το μήνυμα του Ε.Ε.Σ. προς μαθητές και γονείς
Πανελλαδικές εξετάσεις: Οδηγός αυτοφροντίδας και διαχείρισης άγχους από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό