Εκπαιδευτικοί στα καλλιτεχνικά Σχολεία: «Δεν μας γνωστοποιούν ορθώς τα οργανικά και λειτουργικά κενά»
Καταγγελία για μη ορθή γνωστοποίηση των οργανικών και λειτουργικών κενών του κλάδου προς πλήρωση στα Καλλιτεχνικά Σχολεία Γέρακα και Α΄ Αθηνών

Τη μη ορθή απόδοση οργανικών και λειτουργικών κενών του κλάδου ΠΕ91.02 Δραματικής Τέχνης στα Καλλιτεχνικά Σχολεία καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Δραματικής Τέχνης (ΣΕΔΡΑΤΕ).

Συγκεκριμένα, ο ΣΕΔΡΑΤΕ καταγγέλλει τη μη ορθή γνωστοποίηση των οργανικών και λειτουργικών κενών του κλάδου προς πλήρωση στα Καλλιτεχνικά Σχολεία Γέρακα και Α΄ Αθηνών.

«Η μη ορθή απόδοση των κενών προσβάλει όχι μόνο αναπληρωτές συναδέλφους αλλά και τη δυνατότητα μετακίνησης των μονίμων του κλάδου στο μέλλον» επισημαίνουν οι εκπαιδευτικοί.

Στη συνέχεια, καταγγέλλουν αυτή τη διάκριση που γίνεται στους νεοδιόριστους του κλάδου ΠΕ91.02 Δραματικής Τέχνης, που συμπλήρωσαν ήδη τα 2 υποχρεωτικά έτη υπηρεσίας και δεν τους επιτρέπεται η μετακίνησή στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, ενώ αποσπάσεις στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και άλλες μεταβολές επιτρέπονται και έχουν ήδη ικανοποιηθεί.

Η καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δραματικής Τέχνης

Μη ορθή απόδοση οργανικών και λειτουργικών κενών του κλάδου ΠΕ91.02 Δραματικής Τέχνης στα Καλλιτεχνικά Σχολεία

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Δραματικής Τέχνης ΣΕΔΡΑΤΕ ως θεσμικό όργανο εκπροσώπησης των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ91.02 Δραματικής Τέχνης, καταγγέλλει τη μη στελέχωση καθώς και τη μη ορθή γνωστοποίηση των οργανικών και λειτουργικών κενών του κλάδου προς πλήρωση στα Καλλιτεχνικά Σχολεία Γέρακα και Α΄ Αθηνών. Οι τακτικισμοί απόκρυψης των κενών τη στιγμή που πρέπει και η εμφάνιση τους αργότερα, προσβάλει την ομαλή λειτουργία των σχολείων αυτών, αφήνει έκθετους τους μαθητές και υποθάλπει την σειρά κατάταξης των αναπληρωτών του κλάδου.

Ακόμη οι στρατηγικές και μεθοδεύσεις παρακώλησης των νεοδιόριστων -το 2021- εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ91.02 που επιθυμούν να μετακινηθούν, από την Πρωτοβάθμια στα Καλλιτεχνικά Σχολεία είτε με Αποσπάσεις είτε με Μετατάξεις-Μεταθέσεις χρήζουν άμεσης ρύθμισης και αποκατάστασης. Η μη ορθή απόδοση των κενών προσβάλει όχι μόνο αναπληρωτές συναδέλφους αλλά και τη δυνατότητα μετακίνησης των μονίμων του κλάδου στο μέλλον.

Επίσης καταγγέλλουμε αυτή τη διάκριση που γίνεται στους νεοδιόριστους του κλάδου ΠΕ91.02 Δραματικής Τέχνης, που συμπλήρωσαν ήδη τα 2 υποχρεωτικά έτη υπηρεσίας και δεν τους επιτρέπεται η μετακίνησή στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, ενώ αποσπάσεις στη Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και άλλες μεταβολές επιτρέπονται και έχουν ήδη ικανοποιηθεί.

Τόσο οι μόνιμοι όσο και οι αναπληρωτές του κλάδου ΠΕ91.02, πρέπει απρόσκοπτα να τοποθετούνται στα Καλλιτεχνικά Σχολεία καλύπτοντας τα κενά οργανικά και λειτουργικά, εκτελώντας το καθήκον τους όπως και κάθε άλλος κλάδος χωρίς καμιά διάκριση.

ΤΩΡΑ ΟΡΘΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ91.02 ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΛΥΨΗ ΤΟΥΣ!

Για το ΣΕΔΡΑΤΕ

Η Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Ελισάβετ Σταυρίδου Βασίλης Ιερωνυμάκης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα