Ο Υπουργός Άμυνας της Βολιβίας, Ρέιμι Φερέιρα, προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις για τον πιλότο Μιγκέλ Κιρόγκα, που ήταν πιλότος στο μοιραίο αεροπλάνο. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις καταγγελίες εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του για λιποταξία.
«Ο Μιγκέλ Κιρόγκα έλαβε επαγγελματική κατάρτιση από το κράτος, το οποίο σημαίνει ότι επένδυσε σ' αυτόν. Αν λάβουμε υπόψη ότι το κόστος των σπουδών ανέρχεται περίπου στα 50.000 δολάρια, τότε το κράτος απώλεσε χρήματα εξαιτίας της αποχώρησής του από την Πολεμική Αεροπορία.
Ο Κιρόγκα έπρεπε να συμπληρώσει συγκεκριμένα χρόνια προϋπηρεσίας πριν αποχωρήσει από την αεροπορική βάση. Γι' αυτό το λόγο υπήρξαν νομικές ενέργειες απ' την πλευρά της Πολεμικής Αεροπορίας, ώστε να διαφυλαχθούν τα συμφέροντα του κράτους», τόνισε ο Φερέιρα.
Πηγή: gazzetta.gr
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom