Thumbnail
Ο 29χρονος Σλοβάκος διεθνής μέσος με το γκολ που πέτυχε χθες έφτασε τα 82 τέρματα στη Serie A

Στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου της Serie A, Γιουβέντους, παρέμεινε η Νάπολι, η οποία στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής υπερασπίστηκε με 3-0 την έδρα της, απέναντι στην Ιντερ. 

Ο Μάρεκ Χάμσικ ήταν ο πρωταγωνιστής των «παρτενοπέι» και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους στο «Σαν Πάολο» για έναν ακόμη λόγο. 

Ο 29χρονος Σλοβάκος διεθνής μέσος με το γκολ που πέτυχε χθες έφτασε τα 82 τέρματα στη Serie A, αφήνοντας πίσω στη λίστα των σκόρερ των «παρτενοπέι» τον θρυλικό, Ντιέγκο Μαραντόνα! 

Για τον αρχηγό της ιταλικής ομάδας αυτό ήταν το 104ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις, επίδοση με την οποία έπιασε τον Εντινσον Καβάνι. 

Από το 2012-13 έφτασε τα 34 τέρματα, διάστημα στο οποίο ο μοναδικός μέσος που έχει περισσότερα στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο Αντόνιο Καντρέβα με 40 γκολ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο δήμαρχος του Άη Στράτη, Κώστας Σινάνης
Συγκινεί ο δήμαρχος του Άη Στράτη: «Θα πατήσω τον καρκίνο και θα επιστρέψω νικητής»
«Να μπαίνουμε στην αρένα για να νικήσουμε» - Ο Κώστας Σινάνης σε μια θαρραλέα εξομολόγηση
Συγκινεί ο δήμαρχος του Άη Στράτη: «Θα πατήσω τον καρκίνο και θα επιστρέψω νικητής»