Δημόσιο: Ποιοι υπάλληλοι θα λάβουν επίδομα έως 300 ευρώ

Κόσμος 0

«Βόμβα» Bloomberg: Το ΔΝΤ δεν θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα πριν τον Σεπτέμβριο του 2017

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πριν τις γερμανικές εκλογές δηλαδή

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν πρόκειται να ενταχθεί στο ελληνικό πρόγραμμα πριν από τις γερμανικές εκλογές, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 2017, υποστηρίζει δημοσίευμα - βόμβα του Bloomberg, το οποίο επικαλείται ανώνυμη πηγή της Ευρωζώνης.

«Το ΔΝΤ μπορεί να μην συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα πριν τις γερμανικές εκλογές», υπογράμμισε αξιωματούχος της ευρωζώνης, μιλώντας στο Bloomberg.

Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι το ΔΝΤ έλαβε το μήνυμα ότι ελάφρυνση χρέους δεν θα υπάρξει μέχρι το τέλος του χρόνου, όπως έχει ζητήσει, οπότε είναι πρακτικά αδύνατον για το Ταμείο να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση της Ελλάδας όσο το χρέος δεν είναι βιώσιμο.

Παράλληλα, ο αξιωματούχος διαψεύδει τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι το θέμα του χρέους θα έχει λυθεί έως το τέλος του 2016 και ως εκ τούτου θα «ανοίξει ο δρόμος» για συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

Ο ίδιος ανώνυμος αξιωματούχος υποστηρίζει ότι η Ελλάδα δεν θα παρουσιάσει πρόβλημα ρευστότητας, τουλάχιστον τον Οκτώβριο, ακόμη και εάν δεν λάβει την δόση των 2,8 δισ. ευρώ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος