«Οι ψηφοφόροι στις ΗΠΑ βρίσκονται ενώπιον μιας αδύνατης επιλογής. Να ψηφίσουν την πολεμοχαρή Χίλαρι Κλίντον ή τον τρελό Ντόναλντ Τραμπ» δήλωσε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ελβετική τηλεόραση.
«Οι πολίτες δεν συμπαθούν την Χίλαρι. Νιώθουν οτι ψεύδεται, οτι τους περιπαίζει» ανέφερε ο διάσημος δημιουργός στο τηλεοπτικό δίκτυο RTS ενώ αποκάλεσε τον Τραμπ «επικίνδυνο».
«Βρισκόμαστε μεταξύ σφύρας και άκμονος» συνέχισε ο Όλιβερ Στόουν, ο οποίος παρόλα αυτά εκτιμά ότι η Χίλαρι Κλίντον θα επικρατήσει στις εκλογές του Νοεμβρίου.
«Πάντως, οι πολίτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι η Χίλαρι θα είναι πολύ πιο επιθετική σε σύγκριση με τον Μπαράκ Ομπάμα είτε πρόκειται για τη συριακή κρίση είτε πρόκειται για τις σχέσεις με τη Ρωσία" τόνισε.
Αναφερόμενος στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, ο σκηνοθέτης προειδοποιεί ότι «υπάρχει ένας τρελός μέσα του».
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom