Κόσμος 0

Προσοχή! Οι καλόγριες να κάνουν κράτει με τη χρήση του Facebook

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Facebook

Πάπας Φραγκίσκος: Οι καλόγριες που ζουν σε απομόνωση να μην χάνονται στο Facebook

Έκκληση στις καθολικές καλόγριες που ζουν σε απομόνωση να μην χάνονται στο Facebook, θέλησε να απευθύνει ο πάπας Φραγκίσκος.

Πιο αναλυτικά, ο Αργεντινός ποντίφικας, μεταξύ των άλλων στο κείμενο του «Αποστολικού Συνταγματος» που απευθύνεται στις καθολικές καλόγριες και το οποίο δημοσιοποιήθηκε σήμερα, τονίζει:

«Στα μοναστήρια των καλογραιών το Facebook και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι χρήσιμοι τρόποι για την κατάρτιση και την επικοινωνία».

Χρειάζεται, όμως, μια «προσεκτική δυνατότητα κρίσης, ώστε να πρόκειται για μια υπηρεσία υπέρ της θρησκευτικής ζωής, και όχι για ευκαιρίες απόδρασης από την αδελφική ζωή που διάγει κανείς μέσα στις θρησκευτικές κοινότητες, και ούτε να ζημιώνεται μια ζωή ολοκληρωτικά αφιερωμένη στον Κύριο».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος