Κολωνός κινητοποίηση βιασμός 12χρονης
Stringer / SOOC
Η 12χρονη από τον Κολωνό φέρεται να αναγνώρισε άλλους δύο-τρεις βιαστές - Τι ανέφερε στη νέα της κατάθεση

Δύο με τρία νέα πρόσωπα φέρεται να αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, κατά την 4η κατάθεση που έδωσε στο τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα εν λόγω άτομα συναντήθηκαν με τη 12χρονη, έπειτα από διαδικτυακή επαφή και ραντεβού που έκλεισαν μαζί της. Αυτό ερμηνεύεται ως επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, τα οποία φέρεται να έχουν δρομολογηθεί και η διαδικασία να ολοκληρωθεί αύριο.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τις διαδικασίες, θα έδινε κατάθεση στην ανακρίτρια, η οποία έχει και το γενικό πρόσταγμα, όμως το γεγονός ότι είναι μικρό παιδί, επέβαλε η νέα κατάθεση να δοθεί και πάλι στους ειδικούς ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί ζήτησαν να μάθουν περισσότερα στοιχεία για τα πέντε ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν στον οίκο ανοχής, όπου ο Ηλίας Μίχος οδήγησε το παιδάκι, όπως επίσης της έδειξαν φωτογραφίες ταυτοποιημένων ατόμων που φέρεται να άφησαν ηλεκτρονικά ίχνη, καθώς μιλούσαν μαζί της.

Δεν αποκλείεται αύριο, εάν χρειαστεί, το παιδί να δώσει εκ νέου κατάθεση, καθώς οι αστυνομικοί-ψυχολόγοι δεν θέλουν να την πιέσουν, καθώς η ίδια βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, ειδικά μετά την προφυλάκιση της μητέρας της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι του αστυνομικού, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από υπηρεσία της ΓΑΔΑ όπου υπηρετούσε σε άλλη, δεν έχει αναγνωριστεί ως πρόσωπο, με τον οποίο η 12χρονη συναντήθηκε μαζί του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sivitanidios4112018.jpg
Εγκύκλιος για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου - Δείτε αναλυτικά
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.) στη...
Εγκύκλιος για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου - Δείτε αναλυτικά