Κολωνός: Δύο ακόμη άτομα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της 12χρονης
Οι δύο άνδρες πιθανόν να συνομίλησαν με την ανήλικη - Ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση

Δύο ακόμα άτομα εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, για να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση βιασμού και εξώθησης σε μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, πιθανόν συνομίλησαν με την ανήλικη στη σχετική ιστοσελίδα γνωριμιών, ενώ μετά την ένορκη εξέτασή τους αφέθηκαν ελεύθεροι και ερευνάται η εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideysi
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.) 
Στη Θεσσαλονίκη το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε. – Ανοίγει ο κύκλος υποβολής εργασιών
1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.) 
foto-aksiologisi-.jpg
«Θα σου γίνει πειθαρχικό»: Καταγγελία για απειλές αξιολογήτριας σε νεοδιόριστη
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης» μιλά για απειλές, πειθαρχικά και εργοδοτικό εκφοβισμό μέσω της ατομικής αξιολόγησης
«Θα σου γίνει πειθαρχικό»: Καταγγελία για απειλές αξιολογήτριας σε νεοδιόριστη
Σοφία-Χάιδω Ασημακοπούλου
Στη Βουλή οι «σκιές» στις διαθέσεις εκπαιδευτικών: Καταγγελίες για έλλειψη διαφάνειας
Στη Βουλή το θέμα με τη διάθεση εκπαιδευτικών ειδικοτήτων - Καταγγελίες για έλλειψη διαφάνειας από την ΟΚΠΕ
Στη Βουλή οι «σκιές» στις διαθέσεις εκπαιδευτικών: Καταγγελίες για έλλειψη διαφάνειας