Κλήρωση Τζόκερ: Ποιος με δελτίο 3 ευρώ κέρδισε 4.157.881 ευρώ-Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί
Τζόκερ: Με δελτίο 3 ευρώ κέρδισε 4 εκατομμύρια - Στις Αχαρνές ο υπερτυχερός

Οι τυχεροί αριθμοί στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ είναι οι εξής: 6, 8, 19, 24, 26 με Τζόκερ το 5.

Ένας υπερτυχερός στις Αχαρνές με δελτίο 3 ευρώ κέρδισε το ποσό των 4.157.881,06 ευρώ, που είχε μαζευτεί από τα αλλεπάλληλα τζακ ποτ.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με το ποσά που μοιράζονται στους νικητές ανά κατηγορία:

tzoker

Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, ένα τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1ηκατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2499 κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των 4.157.881,06 ευρώ.

Επίσης, στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τρεις (3) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €27.145,93 εκάστη.

Σύστημα Διανομής Κερδών

Υπάρχουν οκτώ (8) κατηγορίες επιτυχιών.

Κάθε συμμετέχουσα στήλη που περιλαμβάνει 5+1 αριθμούς και φέρει επιτυχία, κατατάσσεται σε μία μόνο κατηγορία ανάλογα με τις σωστές προβλέψεις που περιλαμβάνει.

  1. Στην πρώτη κατηγορία (Ι) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν όλους τους αριθμούς και από τις δύο σειρές αριθμών που κληρώνονται (5+1).
  2. Στη δεύτερη κατηγορία (II) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν και τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών (5άρι).
  3. Στην τρίτη κατηγορία (III) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (4+1).
  4. Στην τέταρτη κατηγορία (IV) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τέσσερις (4) από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από τη πρώτη σειρά αριθμών (4άρι).
  5. Στην πέμπτη κατηγορία (V) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (3+1).
  6. Στην έκτη κατηγορία (VI) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν τρεις (3) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται της πρώτης σειράς αριθμών (3άρι).
  7. Στην έβδομη κατηγορία (VII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν δύο (2) αριθμούς από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (2+1).
  8. Στην όγδοη κατηγορία (VIII) κατατάσσονται οι στήλες με επιτυχία που περιλαμβάνουν έναν (1) αριθμό από τους πέντε (5) αριθμούς που κληρώνονται από την πρώτη σειρά αριθμών και τον αριθμό που κληρώνεται από τη δεύτερη σειρά αριθμών (1+1).

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα