xardalias_anakoinwseis
Ειδική μονάδα της Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με την αστυνομία θα εντείνει τους ελέγχους σε νησιά και ηπειρωτική χώρα για παράνομα κορονοπάρτι, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Σύσταση ειδικής μονάδας της Πολιτικής Προστασίας και αυστηροποίηση των ελέγχων για τη διενέργεια παράνομων κορονοπάρτι ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, το απόγευμα της Παρασκευής.

Κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας και ερωτηθείς για καταγγελίες σχετικά με διοργάνωση κορονοπάρτι σε Μύκονο και άλλα νησιά, ο υφυπουργός προανήγγειλε ότι αυστηροποιείται το πλαίσιο ελέγχου για τέτοιου είδους καταστάσεις.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι τα παράνομα πάρτι «σημαίνουν διασπορά, αύξηση κρουσμάτων, συρροές, μέτρα, κλείσιμο δραστηριοτήτων και ζημιά σε τοπικές οικονομίες», ενώ -όπως είπε- η ειδική μονάδα ελέγχου, σε συνεργασία με την αστυνομία, θα εντείνει τους ελέγχους τόσο σε νησιά όσο και στην ηπειρωτική χώρα.

«Η διασπορά δεν έχει ακόμα ελεγχθεί» παρότι υπάρχει ύφεση, τόνισε ο υφυπουργός, ο οποίος αναφέρθηκε και στον νέο διαδραστικό επιδημιολογικό χάρτη.

Σημείωσε ότι αυτή την στιγμή καμία περιοχή της χώρας δεν βρίσκεται στο «κόκκινο», ενώ σε «πορτοκαλί» επίπεδο βρίσκονται 28 περιφέρειες.

«Καλούμε τους κατοίκους Ρόδου, Νάξου και Κατερίνης να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Υπουργείο Παιδείας: Η προκήρυξη του 3ου Εθνικού Διαγωνισμού Δεξιοτήτων
Ο 3ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων 2026 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2026 - Οι επιτυχόντες θα συνεχίσουν στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό...
Υπουργείο Παιδείας: Η προκήρυξη του 3ου Εθνικού Διαγωνισμού Δεξιοτήτων