Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη - Το μυστήριο με το κινητό της
Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης μητέρας Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε καμμένη μέσα στο αυτοκίνητό της σε ερημική τοποθεσία της Αιτωλοακαρνανίας.

Μεγάλο μυστήριο αποτελεί για τους αστυνομικούς το πού βρίσκεται το κινητό τηλέφωνό της. Το οποίο αναμένεται να δείξει πολλά, καθώς είναι ένα από τα στοιχεία που μαρτυρούν πως η Ειρήνη δεν πρέπει να έβαλε τέλος μόνη της στη ζωή της.

Σύμφωνα με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, η υπόθεση δεν αναμένεται να κλείσει σε καμία περίπτωση, καθώς όλο το καλοκαίρι ο Εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε συνεχώς καταθέσεις. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα νέο στοιχείο. Άνδρες του FBI σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές ανακάλυψαν ότι το κινητό της 44χρονης έδινε σήμα στο Αιτωλικό, σε συγκεκριμένο σπίτι, ακόμα και μετά το θάνατό της! Το ερώτημα είναι το ποιος έχει στα χέρια του το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη και πως κατέληξε στο πρόσωπο αυτό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, την υπόθεση ενδεχομένως να αναλάβει τακτικός ανακριτής, ενώ δεν αποκλείονται και οι ποινικές διώξεις.

σχετικά άρθρα