Τραγικό τέλος: Εντοπίστηκε η σορός της φιλολόγου που αγνοούνταν στη Μάνη από την Πέμπτη
Στη θαλάσσια περιοχή Μαραθιά Λακωνίας

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της φιλολόγου που αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης, 16/8, οπότε είχε πάει σε παραλία του Μαυροβουνίου Γυθείου για κολύμπι.

Όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 20/8, εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 78χρονης στη θαλάσσια περιοχή Μαραθιάς Λακωνίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών, ενώ η σορός της γυναίκας πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας, στη Σπάρτη, στο Ιατροδικαστικό Τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι η 78χρονη φιλόλογος ήταν κάτοικος Σπάρτης και είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Μούντα, στο Μαυροβούνι Γυθείου. Τα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκαν στην παραλία από τις αρχές που άμεσα κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό της.

Έκτοτε βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν άνδρες και πλωτά του Λιμενικού Σώματος Γυθείου, δύο δύτες, ιδιωτικά σκάφη καθώς και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Νομού Λακωνίας έχοντας στη διάθεσή της drone.

Στο Λιμεναρχείο Γυθείου είχε μεταβεί εσπευσμένα και ο γιος της αγνοούμενης, όπου και ενημέρωσε τους ιθύνοντες για τη μητέρα του.

σχετικά άρθρα