Σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού απειλήθηκε και ξυλοκοπήθηκε από τρεις Αλβανούς κρατουμένους, με αυτοσχέδιο μαστίγιο, μέσα στη Γ΄ πτέρυγα του καταστήματος κράτησης, αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.
Ειδικότερα, η Ομοσπονδία αναφέρει ότι την Παρασκευή, 9 Μαρτίου, έντιμος, επαρκής και εργατικός, όπως τον χαρακτηρίζει, σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού, στην προσπάθειά του να κλείσει τα κελιά της Γ' πτέρυγας που παρέμεναν ανοικτά, αφού δεν είχε ολοκληρωθεί στον χρόνο που έπρεπε η νυκτερινή κατάκλιση, αρχικά απειλήθηκε με μαχαίρι και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε από τρεις Αλβανούς κρατουμένους, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αυτοσχέδιο μαστίγιο από καλώδιο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Παρ΄ όλα αυτά» συνεχίζει η Ομοσπονδία, «δεν υπήρξε καμία έγγραφη αναφορά, κανένα σχόλιο, καμία αντίδραση», αλλά αντίθετα «το περιστατικό αποκρύφτηκε και στην συνέχεια επιχειρήθηκε να υποβαθμιστεί».
Η Ομοσπονδία πληροφορήθηκε το περιστατικό ύστερα από διαρροή στον ηλεκτρονικό Τύπο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom