Πλειστηριασμοί: Ξύλο σε διαδηλωτές - 5 προσαγωγές, τουλάχιστον 5 τραυματίες
Το συμβάν ξεκίνησε στη Θεμιστοκλέως και κατέληξε στην Ζωοδόχου Πηγής

Η ένταση προκλήθηκε όταν τα ΜΑΤ ξεκίνησαν την περικύκλωση ομάδας διαδηλωτών σε συμβολαιογραφικό γραφείο στη Θεμιστοκλέους, με τους διαδηλωτές να ανταπαντούν με την απώθηση των ΜΑΤ και αυγά.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε με χτυπήματα από τα ΜΑΤ, ενώ οι διαδηλωτές πέταξαν σακούλες σκουπιδιών στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εξαπέλυσαν βίαιοι κυνηγητό, με αποτέλεσμα των διασκορπισμό των διαδηλωτών σε γύρο στενά των Εξαρχείων, όπου πραγματοποιήθηκαν οι προσαγωγές.

Ο κύριος όγκος των διαδηλωτών ανασυντάχθηκε στη Ζωοδόχου Πηγής, με τα ΜΑΤ να τους αποκλείουν σε εκείνο το σημείο, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση.

Δείτε βίντεο:

Πηγή βίντεο: iefimerida.gr*

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, τα ΜΑΤ διέλυσαν τη συγκέντρωση, τραυματίστηκαν διαδηλωτές, τραυματίας και φωτορεπόρτερ. #πλειστηριασμοί pic.twitter.com/ICPKswgRPu

— Savvas Karmaniolas (@savvaskarma) 14 Μαρτίου 2018

 

Οι φωτορεπόρτερ καταγγέλλουν τον τραυματισμό ενός συναδέλφου τους, ενώ τουλάχιστον άλλοι 4 διαδηλωτές τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συγκέντρωση στη ΓΑΔΑ, για τους προσαχθέντες.

best of network

σχετικά άρθρα