Thumbnail
Υγρός τάφος για πολλούς ανθρώπους

Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε σε κοίτη του ποταμού Έβρου η σορός νεαρού άνδρα, ηλικίας περίπου 25-30 ετών, πιθανότατα παράτυπου μετανάστη ή πρόσφυγα.

Το σώμα του άτυχου νέου εντοπίστηκε χθες, σε παρέβρια περιοχή του Αμορίου Έβρου του δήμου Σουφλίου και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται πως ο ποταμός Έβρος, χρησιμοποιείται επί σειρά ετών από τα κυκλώματα διακίνησης για την παράτυπη είσοδο στη χώρα από την Τουρκία, μεταναστών και προσφύγων.

Δεδομένου ότι τα νερά του διασχίζονται μόνο με βάρκα, καθώς υπάρχουν πολλά σημεία όπου ο πυθμένας του είναι βαλτώδης και ως εκ τούτου επικίνδυνος, ένας σημαντικός αριθμός παράτυπα εισερχομένων στην Ελλάδα έχει χάσει μέχρι σήμερα τη ζωή του σε αυτά.

Η ενδεχόμενη άγνοια της ιδιαιτερότητας της μορφολογίας του ποταμού και η εγγύτητα των συνόρων Ελλάδας-Τουρκίας σε αρκετά σημεία κατά μήκος του ποταμού, λόγω του μικρού πλάτους της κοίτης, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός εύκολου και ασφαλούς περάσματος. Ενός περάσματος που για μία ακόμη φορά μετατράπηκε σε υγρό τάφο ενός ακόμη νέου ανθρώπου.   

ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ρούτερ
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια
Οι περισσότεροι άνθρωποι βασίζονται στο Wi-Fi κάθε μέρα, για τη δουλειά μας, την πρόσβαση στις ειδήσεις, την περιήγηση στα social media, ωστόσο είναι...
«Wi-Fi»: Τι σημαίνει - Ο μύθος, η τεχνική του ονομασία και η αλήθεια