Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζονται στη λειτουργία της Γραμμής 2 του Μετρό, καθώς οι σταθμοί Δάφνη και Άγιος Δημήτριος παραμένουν κλειστοί από το πρωί της Δευτέρας, εξαιτίας βλάβης στο σύστημα ηλεκτροδότησης.
Όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ, η διακοπή προέκυψε κατά τη διάρκεια της νύχτας και για λόγους ασφαλείας οι δύο σταθμοί δεν εξυπηρετούν επιβάτες μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα.
Η κυκλοφορία των συρμών πραγματοποιείται σε δύο αποσπασματικά τμήματα:
Ανθούπολη – Άγιος Ιωάννης και Ελληνικό – Ηλιούπολη, προκαλώντας καθυστερήσεις και αυξημένη ταλαιπωρία στους επιβάτες που κινούνται καθημερινά στον άξονα της κόκκινης γραμμής.
Τα συνεργεία της ΣΤΑΣΥ εργάζονται για την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής εκτίμηση για το πότε θα επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Θεοφάνεια ή Θεοφάνια; Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης
«Άρουρα»: Tι σημαίνει η αρχαία λέξη και τι περιγράφει;
Σαρώνει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Νίκος Μακρής