Thumbnail
Η έκθεση παρουσιάζει τις εμπορικές εταιρίες και τις εταιρείες fast – food με το μεγαλύτερο χάσμα μισθών ανάμεσα στους διευθυντές και τους  εργαζόμενούς τους.

Με πάνω από 9.200 δολάρια την ώρα, πληρώνονται οι διευθυντές των Mc Donald's και των Starbucks, ποσό που αντιστοιχεί σε  τουλάχιστον 1000 φορές παραπάνω από τον ωριαίο μισθό ενός  εργαζόμενού τους στις ΗΠΑ, σύμφωνα με έκθεση από πού δημοσίευσε το οικονομικό site NerdWallet.

Η έκθεση παρουσιάζει τις εμπορικές εταιρίες και τις εταιρείες fast – food με το μεγαλύτερο χάσμα μισθών ανάμεσα στους διευθυντές και τους  εργαζόμενούς τους. Η έρευνα έγινε σε 100 εταιρείες από τις οποίες επιλέχτηκαν οι 10 με τους πιο καλοπληρωμένους διευθυντές.

Τα McDonald’s, τα Starbucks, και η Dollar General είναι οι τρείς κορυφαίες στη λίστα, ενώ τις ακολουθούν η Gap, η TJ Maxx, η Target, τα Wal-Mart, η CVS Caremark, η Best Buy και η AT&T Wireless.

NerdWallet study - CEO pay

Η έρευνα αυτή εμφανίζεται σε μία περίοδο όπου χιλιάδες εργαζόμενοι στον κλάδο των ταχυφαγείων  και των πωλήσεων κάνουν κινητοποιήσεις, διεκδικώντας καλύτερους μισθούς.  

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα