Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στο υπ. εξωτερικών - Από σήμερα οι αιτήσεις
Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο την τρέχουσα περίοδο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις ημέρες έξι προκηρύξεις που αφορούν την πρόσληψη συνολικά 798 ατόμων, στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, με συμβάσεις αορίστου και ορισμένου χρόνου.

Συγκεκριμένα το ΑΣΕΠ «τρέχει» τέσσερις προκηρύξεις, όπως φαίνεται και παρακάτω, οι οποίες αφορούν 529 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτης, στην ΕΥΑΘ, το Εθνικό Τυπογραφείο, την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και δύο φορείς του υπουργείου Οικονομικών. 

Από τις προκηρύξεις αυτές οι δύο έχουν δημοσιευθεί στο ΦΕΚ και δέχονται ή αναμένεται να δεχτούν αιτήσεις το επόμενο διάστημα, ενώ οι άλλες δύο έχουν σταλεί προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται να πάρουν ΦΕΚ τις επόμενες ημέρες.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ καθημερινά για όλες τις νέες θέσεις εργασίας

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη της ΔΕΗ που αφορά την πρόσληψη 169 ατόμων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. 

Τέλος, και ο e-ΕΦΚΑ δέχεται αιτήσεις αυτή την περίοδο για την πλήρωση 100 θέσεων, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν από τον Οργανισμό θα βοηθήσουν στην απονομή των εκκρεμών συντάξεων, ένα θέμα που αποτελεί «βραχνά» του υπουργείου Εργασίας.

Δείτε όλες τις προκηρύξεις που «τρέχουν» συνοπτικά και αναλυτικά:

ΠροκήρυξηΦορέαςΑιτήσεις
ΑΣΕΠ 9Κ/2021416 θέσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτης22/11/2021 έως 02/12/2021
ΑΣΕΠ 10Κ/202148 θέσεις στην ΕΥΑΘ6/12/2021 έως 21/12/2021
ΑΣΕΠ 11K/202150 θέσεις στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της ΕλλάδοςΠρος δημοσίευση στο Ε.Τ.
ΑΣΕΠ 7Ε/202115 θέσεις σε δύο φορείς του υπουργείου ΟικονομικώνΠρος δημοσίευση στο Ε.Τ.
ΔΕΗ169 προσλήψεις αορίστου χρόνου10/11/2021 έως 26/11/2021
e-ΕΦΚΑ100 άτομα με διάρκεια σύμβασης 14 μήνες20/11/201 έως 29/11/2021

ΑΣΕΠ 9Κ/2021: 416 θέσεις στο υπ. Προστασίας

Έως και την Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην εν λόγω προκήρυξη είναι «ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης» και «ΔΕ Φύλαξης», ενώ οι υποψήφιοι θα υποβληθούν διαδοχικά σε Υγειονομικές εξετάσεις και σε Αθλητικές και Ψυχοτεχνικές δοκιμασίες.

Περισσότερα για την προκήρυξη εδώ...

Δείτε εδώ το απαραίτητο έγγραφο για συμμετοχή στην προκήρυξη

ΑΣΕΠ 10Κ/2021: 48 θέσεις στην ΕΥΑΘ

Εκδόθηκε η προκήρυξη 10Κ/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 48 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε.).

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτ με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, ενώ λήγει την  Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, και ώρα 14:00.

Περισσότερα εδώ...

ΑΣΕΠ 11K/2021: Η προκήρυξη για Εθνικό Τυπογραφείο - Τράπεζα της Ελλάδος

Στο Εθνικό Τυπογραφείο έχει αποσταλεί για δημοσίευση η 11K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Οι ακριβείς ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές μόλις η δημοσιευθεί το σχετικό ΦΕΚ της προκήρυξης.

Περισσότερα και οι ειδικότητες που ζητούνται εδώ...

ΑΣΕΠ 7Ε/2021: Επιστημονικό προσωπικό στο υπ. Οικονομικών

Παράλληλα, στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση βρίσκεται και η 7Ε/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση συνολικά 15 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού  στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) και στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας (υπουργείο Οικονομικών) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες (ΜΟΝΟ 95 ευρώ)

Οι θέσεις εργασίας αφορούν γνωστικά αντικείμενα των κλάδων: Οικονομικών Σπουδών, Νομικής, Στατιστικής, Μαθηματικών, Διεθνών Σχέσεων, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Πληροφορικής.

Περισσότερα εδώ...

ΔΕΗ: 169 προσλήψεις αορίστου χρόνου

Σε εξέλιξη, μέχρι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, θα βρίσκεται η μεγάλη προκήρυξη 1/2021 της ΔΕΗ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 169 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Να σημειωθεί ότι οι προκηρυσσόμενες θέσεις εργασίας στη νέα προκήρυξη της ΔΕΗ κατανέμονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ανοικτές θέσεις θα υπάρχουν στην Αττική, την Εύβοια, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Θράκη καθώς σε διάφορα νησιά, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης.

Περισσότερα εδώ...

e-ΕΦΚΑ: 100 νέες προσλήψεις στην Αθήνα

Εκδόθηκε η προκήρυξη για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά 100 άτομα και διάρκεια σύμβασης 14 μήνες για την κάλυψη αναγκών του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), που εδρεύει στην Αθήνα, της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Οι προσλήψεις που θα γίνουν θα έχουν ως αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συνδρομή στην εξέταση και διεκπεραίωση των εκκρεμών αιτημάτων απονομής κύριας σύνταξης, επικουρικής σύνταξης και εφάπαξ παροχής, καθώς και στη διενέργεια των απαραίτητων διαδικασιών για την εκκαθάρισή τους» στον e-ΕΦΚΑ.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων έχει ξεκινήσει από το, Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 και θα λήξει τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 (με την παρέλευση ολόκληρης της ημέρας).

Περισσότερα εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: "Χαμός" με την προκήρυξη διορισμών στην Τράπεζα της Ελλάδος

ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Πάρτε εύκολα 90 μόρια σε 2 ημέρες για τους 416 διορισμούς

ΑΣΕΠ: Πώς θα γίνονται οι διαγωνισμοί για μόνιμες προσλήψεις (ΦΕΚ)

Λάβε σε 10 ημέρες Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (LOWER, PROFICIENCY) με ΤΗΛΕ-ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ READING- LISTENING - ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ

σχετικά άρθρα

thomas_katsaounis
Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης, μπασκετμπολίτας ύψους 2μ.20
Σε πένθος έχει βυθιστεί η Θεσσαλονίκη και όλη η μπασκετική κοινότητα της χώρας καθώς πέθανε ο νεαρός σέντερ ύψους 2μ.20, Θωμάς Κατσαούνης μόλις στα...
Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης, μπασκετμπολίτας ύψους 2μ.20
paidi
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το δημοφιλές σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Αιγαίου
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το κορυφαίο στην Ελλάδα σεμινάριο από δημόσιο Πανεπιστήμιο πάνω στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση που μοριοδοτεί για...
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το δημοφιλές σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Αιγαίου