Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Workers of the Public Power
Menelaos Myrillas / SOOC
«Τρέχουν» πέντε προκηρύξεις για 282 προσλήψεις σε ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και 169 θέσεις αορίστου χρόνου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται πέντε προκηρύξεις της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ που «ανοίγουν» συνολικά 282 νέες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις θέσεις αυτές, οι 169 αφορούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και κατανέμονται σε όλη την Ελλάδα. Οι υπόλοιπες 113 θέσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οκτάμηνης διάρκειας. Αναλυτικά:

169 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ

Σε εξέλιξη, μέχρι την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, θα βρίσκεται η μεγάλη προκήρυξη 1/2021 της ΔΕΗ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 169 θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Να σημειωθεί ότι οι προκηρυσσόμενες θέσεις εργασίας στη νέα προκήρυξη της ΔΕΗ κατανέμονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα, ανοικτές θέσεις θα υπάρχουν στην Αττική, την Εύβοια, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, την Θεσσαλία, την Μακεδονία, την Θράκη καθώς σε διάφορα νησιά, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης.

Περισσότερα εδώ...

ΔΕΗ: 88 θέσεις εργασίας σε 26 νησιά

Με τρεις νέες προκηρύξεις που δημοσίευσε η ΔΕΗ προκηρύσσει την πρόσληψη συνολικά 88 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών σε διάφορα νησιά της Ελλάδας. Οι συμβάσεις που θα συνάψουν όσοι προσληφθούν με τη ΔΕΗ θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια.

Οι θέσεις εργασίας που αναφέρονται οι τρεις νέες προκηρύξεις της ΔΕΗ αφορούν προσλήψεις στα εξής νησιά: Μήλος, Σέριφος, Κύθνος, Αμοργός, Δονούσα, Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Λήμνος, Αγ. Ευστράτιος, Σάμος, Ικαρία, Αγαθονήσι, Χίος, Σκύρος, Κάλυμνος, Αρκιοί, Πάτμος, Κάρπαθος, Σύμη, Μεγίστη, Κως, Αστυπάλαια, Αντικήθυρα, Γαύδος, Οθωνοί, Ερεικούσσα.

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις τρεις προκηρύξεις της ΔΕΗ λήγει τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερα εδώ...

ΔΕΗ: Θέσεις σε Αττική και Αρκαδία

Με δύο νέες προκηρύξεις που δημοσίευσε η ΔΕΗ προκηρύσσει την πρόσληψη συνολικά 3 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη αναγκών στην Αττική και την Αρκαδία. Οι συμβάσεις που θα συνάψουν όσοι προσληφθούν με τη ΔΕΗ θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 για την Αττική και το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 για την Αρκαδία.

Περισσότερα εδώ...

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις σε Βόλο, Αλόννησο, Σκόπελο και Σκιάθο

Ο ΔΕΔΔΗΕ προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 9 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ/Περιοχή Βόλου που εδρεύει στο Βόλο του Νομού Μαγνησίας.

Η ειδικότητα που ζητείται στην νέα προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ είναι «ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων», ενώ οι συμβάσεις όσων επιλεγούν θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια.

Να σημειωθεί ακόμα ότι οι 9 θέσεις εργασίας κατανέμονται στον Βόλο (4 θέσεις), την Αλόννησο (2 θέσεις), την Σκόπελο (1 θέση) και την Σκιάθο (2 θέσεις).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερα εδώ...

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες θέσεις εργασίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 13 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου (ΔΕΕΔ), που εδρεύει στο Δήμο Πειραιά (Νέο Φάληρο) του Νομού Αττικής και των Τομέων αυτής στους Νομούς Θεσσαλονίκης και Αχαΐας.

Να σημειωθεί ότι η νέα αυτή προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ αφορά 13 νέες συμβάσεις εργασίας με διάρκεια οκτώ μηνών η κάθε μία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερα εδώ...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Διορισμοί σε δήμους: Ξεκινούν οι αιτήσεις - Πως να την κάνετε (Βήμα - Βήμα)

500 ευρώ επιδότηση για Ηλεκτρικές συσκευές - Πως τα παίρνετε

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί: Καμία υποχρεωτικότητα για τηλεκπαίδευση από τις οικίες μας
«Η τηλεκπαίδευση υλοποιείται, εφόσον καθίσταται δυνατή, από τις σχολικές μονάδες. Καμία υποχρεωτικότητα από τις οικίες και με ιδία μέσα», τονίζουν οι...
Εκπαιδευτικοί: Καμία υποχρεωτικότητα για τηλεκπαίδευση από τις οικίες μας
τηλεκπαίδευση εξ αποστάσεως εκπαίδευση αξιολόγηση μαθητών, υπολογιστές
Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα κλείσουν λόγω κακοκαιρίας
Τηλεκπαίδευση θα εφαρμοστεί στους δήμους που θα αποφασίσουν την αναστολή λειτουργίας των σχολείων, λόγω κακοκαιρίας
Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα κλείσουν λόγω κακοκαιρίας