ΑΣΕΠ
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Εκδόθηκε σήμερα η προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ για 416 θέσεις εργασίας στα Καταστήματα Κράτησης όλης τη χώρας - Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Πώς κάνετε αίτηση

Εκδόθηκε σήμερα, Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, η 9Κ/2021 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, τετρακοσίων δεκαέξι (416) θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής στην νέα προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ θα αρχίσει στις 22 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και θα λήξει στις 2 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις εργασίας της συγκεκριμένης προκήρυξης του ΑΣΕΠ αφορούν προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα στελεχώσει τα καταστήματα κράτησης σε όλη την χώρα και συγκεκριμένα:

  1. Τα Καταστήματα Κράτησης Κορυδαλλού στην Αττική
  2. Το Ειδικό Κέντρο Υγείας Κρατουμένων Κορυδαλλού στην Αττική
  3. Το Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού στην Αττική
  4. Το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας στην Αττική
  5. Το Κατάστημα Κράτησης Θεσσαλονίκης
  6. Το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών στον Ελεώνα Θηβών Βοιωτίας
  7. Το Κέντρο Απεξάρτησης Τοξικομανών Κρατουμένων στον Ελεώνα Θηβών Βοιωτίας
  8. Το Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών
  9. Το Κατάστημα Κράτησης Δράμας
  10. Το Κατάστημα Κράτησης Λάρισας
  11. Το Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής
  12. Το Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών
  13. Το Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων
  14. Το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού στη Φθιώτιδα
  15. Το Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρινού στη Φωκίδα
  16. Το Κατάστημα Κράτησης Πατρών
  17. Το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου
  18. Το Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο
  19. Το Κατάστημα Κράτησης Νεάπολης Λασιθίου
  20. Το Κατάστημα Κράτησης Χανίων
  21. Το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Αγίας στα Χανιά
  22. Το Κατάστημα Κράτησης Χίου
  23. Το Κατάστημα Κράτησης Κω
  24. Το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας

Παράλληλα, οι δύο ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη είναι οι εξής:

  • ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης: Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν με την εξωτερική φρούρηση των καταστημάτων κράτησης, με τη φρούρηση των νοσηλευομένων σε οποιοδήποτε θεραπευτήριο καταδίκων και υποδίκων και με τη συνοδεία αυτών για ανάκριση ή παράσταση στα δικαστήρια, για ιατρική εξέταση κατά τη μετακίνηση λόγω λήψης έκτακτης άδειας ή άλλου έργου [π.δ. 215/2006, (Α΄ 217), όπως ισχύει].
  • ΔΕ Φύλαξης: Οι υποψήφιοι/ες που θα επιλεγούν θα μεριμνούν για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας του καταστήματος κράτησης, θα συμβάλουν στην ομαλή διαβίωση των κρατουμένων και θα συντείνουν με την εν γένει συμπεριφορά τους στη διασφάλιση του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, στην αποφυγή της άνισης μεταχείρισης και κάθε μορφής αρνητικής διάκρισης, καθώς και στην ενίσχυση της κοινωνικής ευθύνης των κρατουμένων, με κατεύθυνση την απόλυση και την ένταξή τους στην κοινωνία.

Ολόκληρη η προκήρυξη ΕΔΩ

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στην σχετική προκήρυξη, πρέπει:

1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις Γενικές Οδηγίες Συμπλήρωσης - Υποβολής Ηλεκτρονικών Αιτήσεων και Δικαιολογητικών που αναφέρονται στο Παράρτημα Ε΄ της προκήρυξης.

2. Να καταθέσουν παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο οι υποψήφιο προμηθεύονται μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο).

Στην αίτησή του ο υποψήφιος δηλώνει και τη σειρά των προτιμήσεών του για τις θέσεις στις οποίες επιθυμεί να διορισθεί.

Να σημειωθεί ότι τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι για την απόδειξη του ύψους του αναστήματος [(άνδρες τουλάχιστον ενός μέτρου και εβδομήντα εκατοστών (1,70) (χωρίς υποδήματα) και γυναίκες τουλάχιστον ενός μέτρου και εξήντα εκατοστών (1,60) (χωρίς υποδήματα)], προσκομίζουν Βεβαίωση ιατρού ειδικότητας Ορθοπεδικού (ιδιώτη ή δημοσίου) στην οποία θα πρέπει να αναγράφεται - βεβαιώνεται απαραιτήτως ότι ο/η υποψήφιος/α επώνυμο / πατρώνυμο / μητ / ΑΔΤ / ΑΜΚΑ / Υψομετρήθηκε την ……..(ημερομηνία) και διαπιστώθηκε ότι έχει ανάστημα…… (ύψος αναστήματος) σε εκατοστά

Ολόκληρη η προκήρυξη ΕΔΩ

Πάρτε μόρια για την προκήρυξη πριν λήξουν οι αιτήσεις (ΑΣΕΠ) - Εύκολο Online lower και Proficiency και εύκολη Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες!

Όπως έχει δείξει η εμπειρία μας μέχρι και σήμερα σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ πλέον ζητείται από τους υποψηφίους να κατέχουν πιστοποιήσεις που να αποδεικνύουν την γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας όσο και την γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Παλαιότερα η απόκτηση τέτοιων πιστοποιήσεων ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις.

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τονΑΣΕΠπου παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ

Μοριοδότηση μέσα σε λίγες ημέρες με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες (ΜΟΝΟ 95 ευρώ)

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith3.jpg
Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία: Ξεκινούν σήμερα το μεσημέρι οι αιτήσεις εισαγωγής - Βίντεο με οδηγίες
Το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, καθώς πέρυσι στα Πειραματικά σχολεία έγιναν 9044 αιτήσεις για 2405 θέσεις, ενώ στα Πρότυπα 8752 αιτήσεις για...
Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία: Ξεκινούν σήμερα το μεσημέρι οι αιτήσεις εισαγωγής - Βίντεο με οδηγίες
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρίθηκε ομόφωνα ένοχη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της...
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας
εκπαιδευτικος
Απίστευτο: Νεοδιόριστη εκπαιδευτικός κλειδώθηκε με τους μαθητές σε τάξη για να αξιολογηθεί! Έκαναν… άσκηση σεισμού για να τους βγάλουν
Τραγελαφικά περιστατικά σε γυμνάσιο των Χανίων
Απίστευτο: Νεοδιόριστη εκπαιδευτικός κλειδώθηκε με τους μαθητές σε τάξη για να αξιολογηθεί! Έκαναν… άσκηση σεισμού για να τους βγάλουν