ΑΣΕΠ 11K/2021: Νέα προκήρυξη για Εθνικό Τυπογραφείο - Τράπεζα της Ελλάδος
George Vitsaras / SOOC
Στο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη σήμερα η νέα προκήρυξη 11K/2021 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος

Στο Εθνικό Τυπογραφείο απεστάλη σήμερα, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, για δημοσίευση η 11K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πενήντα (50) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) και στην Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν.4765/2021.

Οι θέσεις εργασίας της ως άνω Προκήρυξης είναι οι εξής:

  • ΠΕ Καλλιτεχνών - Γλυπτών
  • ΠΕ Μηχανικών (ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού)
  • ΠΕ Τεχνικών Εκδόσεων
  • ΤΕ Γραφικών Τεχνών (Εκτυπωτών Βιβλιοδετών)
  • ΤΕ Γραφικών Τεχνών (Φωτοστοιχείο Θετών)
  • ΤΕ Γραφιστών
  • ΤΕ Ηλεκτρολόγων
  • ΤΕ Ηλεκτρονικών
  • ΤΕ Μηχανολόγων Μηχανικών
  • ΤΕ Μηχανικών (ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού)
  • ΤΕ Μηχανικών (ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού)
  • ΔΕ Βιβλιοδετών
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών
  • ΔΕ Μηχανοτεχνιτών
  • ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων / Λιθογράφων
  • ΔΕ Ψυκτικών

Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι της ειδικότητας «ΠΕ Καλλιτεχνών - Γλυπτών» για την πλήρωση μίας θέσεως στην Τράπεζα της Ελλάδος - Κεντρικό Κατάστημα θα τύχουν ειδικής πρακτικής δοκιμασίας σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Κεφάλαιο Δ΄ της προκήρυξης.

Το ίδιο ισχύει και για τους υποψήφιους των κατηγοριών «ΤΕ Γραφικών Τεχνών», «ΤΕ Γραφιστών», «ΤΕ Ηλεκτρονικών», «ΔΕ Βιβλιοδετών», «ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών», «ΔΕ Πιεστών Λιθογράφων / Λιθογράφων» και «ΔΕ Ψυκτικών».

Ο Πίνακας Θέσεων

Πώς μοριοδοτούνται οι προσλήψεις στο ΑΣΕΠ

Στην νέα προκήρυξη 11K/2021 του ΑΣΕΠ, για όλες τις θέσεις απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

Στα πρόσθετα προσόντα ζητείται για πρόσθετη μοριοδότηση η άριστη ή πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας καθώς και η πιστοποίησης γνώσης Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β)υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Η έλλειψη δηλαδή μίας τέτοιας πιστοποίησης στερεί από τους υποψηφίους την πρόσθετη μοριοδότηση ώστε να συμμετάσχουν και να είναι ανταγωνιστικοί ως προς το πλήθος αιτήσεων στην διαδικασία επιλογής. Πλέον όμως όποιος θέλει μπορεί και προλαβαίνει να λάβει μία από τις δύο παραπάνω πιστοποιήσεις (ή και τις δύο) σε λιγότερο από 10 ημέρες!

Είναι γεγονός ότι πλέον σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ πλέον ζητείται από τους υποψηφίους να κατέχουν πιστοποιήσεις που να αποδεικνύουν την γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας όσο και την γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στην διαγωνιστική διαδικασία.

Επιπλέον, πολλοί υποψήφιοι έχουν την εντύπωση πως η απόκτηση τέτοιων πιστοποιήσεων είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις.

Παλαιότερα μπορεί να ίσχυε αυτό , πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τονΑΣΕΠπου παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτ με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες (ΜΟΝΟ 95 ευρώ)

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα