Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
Νέα προκήρυξη για πτυχιούχους πληροφορικής στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος»

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» δημοσίευσε νέα προκήρυξη για την σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με τρεις νέους συνεργάτες.

Συγκεκριμένα, το ΙΤΥΕ «Διόφαντος» αναζητά:

  • Ένα συνεργάτη με ειδίκευση στην πληροφορική για την ψηφιοποίηση δοκιμασιών πιστοποίησης (μέλος ομάδας έργου) και
  • Δύο συνεργάτες με ειδίκευση στην πληροφορική για την ψηφιοποίηση δοκιμασιών πιστοποίησης (junior developer μέλος ομάδας έργου)

Οι συμβάσεις θα γίνουν στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «ανάπτυξη και μετάβαση σε παραγωγική λειτουργία συστημάτων και άλλων επιστημονικών και τεχνολογικών εργαλείων και υποδομών – οργάνωση και υλοποίηση δράσεων πιστοποίησης μαθητών».

Η χρονική διάρκεια των συμβάσεων θα είναι από την 05/11/2021 έως την 30/06/2022, χωρίς δυνατότητα ανανέωσης στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης. Ενδεχόμενη χρονική παράταση της Πράξης δύναται να συμπαρασύρει και τη διάρκεια των συμβάσεων.

Να σημειωθεί ότι οι «συνεργάτες» θα εκτελέσουν το έργο αυτοπροσώπως στους χώρους και στις εγκαταστάσεις του ΙΤΥΕ στην Πάτρα.

Οι προτάσεις προς σύναψη σύμβασης μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής προτάσεων σύναψης σύμβασης που βρίσκεται στο διαδικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος».

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021.

Αναλυτικά η προκήρυξη

Πώς θα λάβετε πιστοποίηση Αγγλικών και Υ/Π;

Στις παραπάνω θέσεις εργασίας ζητείται τόσο η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας όσο και η καλή γνώση Χειρισμού Η/Υ. Η έλλειψη δηλαδή μίας τέτοιας πιστοποίησης στερεί από τους υποψηφίους την πρόσθετη μοριοδότηση ώστε να συμμετάσχουν και να είναι ανταγωνιστικοί ως προς το πλήθος αιτήσεων στην διαδικασία επιλογής. Πλέον όμως όποιος θέλει μπορεί και προλαβαίνει να λάβει μία από τις δύο παραπάνω πιστοποιήσεις (ή και τις δύο) σε λιγότερο από 10 ημέρες!

Είναι γεγονός πως παλαιότερα η απόκτηση πιστοποίησης Αγγλικών ή Γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις. 

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την δώσει εξ αποστάσεως όποτε θέλει αυτός.

Η πιστοποίηση Αγγλικών παρέχεται έπειτα από τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading & Listening ( Όχι προφορικά και έκθεση), με 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, γρήγορα, εύκολα και ευέλικτα με ηλεκτρονικό τεστ μέσω του υπολογιστή σας.

Αντίστοιχα την πιστοποίηση Γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, με 97% επιτυχία πανελλαδικά, μπορείτε να την λάβετε μέσα σε λίγες ημέρες, αφού τα μαθήματα - εξάσκηση πραγματοποιούνται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα μέσα σε 10 μόλις ημέρες.

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτι

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σε λιγότερο από 10 ημέρες

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - Αποκαλυπτικό: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις

Προσλήψεις στον ΟΚΑΝΑ: Όλη η προκήρυξη - Πώς κάνετε αίτηση

Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ μόνο με 95 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Εύκολο εξ αποστάσεως Lower & Proficiency για μοριοδότηση ΑΣΕΠ - Πάρτε πιστοποίηση σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα