Thumbnail
Μέχρι την Πέμπτη μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για μία από τις 242 νέες θέσεις εργασίας στην ΑΑΔΕ - Ποιες είναι οι «ενεργές» προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν προσλήψεις στο Δημόσιο

Την πρόσληψη 242 ατόμων, με συμβάσεις τριετούς διάρκειας, κλάδων Πληροφορικής, Μηχανικών και Διοικητικού Οικονομικού, έχει προκηρύξει μέσω προκήρυξης του ΑΣΕΠ, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αφορά την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 242 ατόμων και διάρκεια απασχόλησης 36 μήνες για την κάλυψη αναγκών προσωπικού της Αρχής, που εδρεύει στην Αθήνα για τις ανάγκες αυτής εντός του Νομού Αττικής.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με την προκήρυξη, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων λήγει την Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021. Αιτήσεις που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν εκτός του ως άνω χρονικού διαστήματος δεν λαμβάνονται υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ , αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 10 , Τ.Κ. 105 62 Τ.Θ., 101 84 - ΑΘΗΝΑ και στοιχεία παραλήπτη: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ - Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ - ΤΜΗΜΑ Β΄ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/2021).

Η προκήρυξη και οι ζητούμενες ειδικότητες Εδώ...

Μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ

Ξεκίνησαν χτες, Δευτέρα 5 Ιουλίου, και οι αιτήσεις για την  Προκήρυξη 7Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατόν σαράντα τεσσάρων (144) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού.

Να σημειωθεί οι 144 μόνιμες προσλήψεις στα ΚΕΠ, που θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ, γίνεται δεκτό οποιοδήποτε πτυχίο Πανεπιστημίου, ΤΕΙ καθώς και τα απολυτήρια δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι όλων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.) που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν κυρίως με την παροχή διοικητικών πληροφοριών και τη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών από την υποβολή της αίτησης μέχρι την έκδοση της τελικής πράξης σε συνεργασία με τις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες.

Περισσότερα εδώ...

Προσλήψεις και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο

Έως την Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021, θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση για μία από τις 77 θέσεις εργασίας, κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έχει προκηρύξει το Ελληνικό Κτηματολόγιο, μέσω της προκήρυξης Α2021 του ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα, το Ελληνικό Κτηματολόγιο έχει προκηρύξει τη σύναψη εβδομήντα επτά (77) συμβάσεων μίσθωσης έργου για την κάλυψη πρόσκαιρων και επειγουσών αναγκών των έργων της κτηματογράφησης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας μετεξέλιξης των υποθηκοφυλακείων σε κτηματολογικά γραφεία. Η διάρκεια των συμβάσεων μίσθωσης έργου ορίζεται σε τρία (3) έτη από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021.

Περισσότερα εδώ...

Δείτε εδώ όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που τρέχουν και διορίζουν σε μόνιμες θέσεις σε φορείς του Δημοσίου

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Τσιάρας
Τσιάρας: Ανακοινώνει σήμερα το μεσημέρι τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στα αιτήματα των αγροτών
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα παρουσιάσει το πλαίσιο για τις διεκδικήσεις των αγροτών – «Λογικό και εφικτό» το όριο των παρεμβάσεων
Τσιάρας: Ανακοινώνει σήμερα το μεσημέρι τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στα αιτήματα των αγροτών
Καθηγητές μουσικής
Καταγγελίες Μουσικών εκπαιδευτικών για παρατυπίες στις μεταθέσεις – Προσφυγή στο ΣτΕ
Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν ότι η διαδικασία παραμένει χωρίς μοριοδότηση, με αποτέλεσμα να μην διασφαλίζεται η ίση μεταχείριση τους σε σχέση με...
Καταγγελίες Μουσικών εκπαιδευτικών για παρατυπίες στις μεταθέσεις – Προσφυγή στο ΣτΕ