ΑΣΕΠ 1Ε/2021: Υποβλήθηκαν 549 αιτήσεις για 16 μόνιμες θέσεις
Συνολικά 549 αιτήσεις υποβλήθηκαν στη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για μόνιμες προσλήψεις στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.)

Πριν από λίγο το ΑΣΕΠ έκανε γνωστό το πλήθος των αιτήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Προκήρυξης 1Ε/2021 για τις προσλήψεις στην στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.).

Η Προκήρυξη 1Ε/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση δεκαέξι (16) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 19 του Ν.2190/1994 (Α΄28), όπως ισχύει.

 Στο πλαίσιο της προκήρυξης , υποβλήθηκαν συνολικά  484 αιτήσεις.

Δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν θέσεις περισσοτέρων του ενός Γνωστικών Αντικειμένων – Εξειδίκευσης – Κλάδων, το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων ανέρχεται σε 549 και αναλύεται ως εξής:

  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - 44
  • ΝΟΜΙΚΩΝ - 92
  • ΧΗΜΙΚΩΝ, ΒΙΟΛΟΓΩΝ, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ - 135
  • ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - 142
  • ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΩΝ - 58
  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ - 78

Πώς παίρνετε μόρια για τις προσλήψεις στο δημόσιο

Για ορισμένες θέσεις του δημόσιου τομέα, απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, αλλιώς είτε δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις είτε χάνουν σημαντικά μόρια.

Τα πρόσθετα προσόντα τα οποία συνήθως ζητούν οι προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και με τα οποία προλαβαίνετε να εξασφαλίσετε άμεσα μόρια είναι τα εξής:

english_language.png

Υπάρχουν, ακόμα και τώρα, εν μέσω πανδημίας, διαθέσιμες εξ αποστάσεως εξετάσεις για τα παραπάνω πρόσθετα προσόντα, που εξασφαλίζουν μόρια για τις προσλήψεις στο δημόσιο. Αναλυτικά:

Εξ αποστάσεως πιστοποίηση Αγγλικών

Εν μέσω κορονοϊού υπάρχει μία εξέταση για Πιστοποίηση Αγγλικών που είναι αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ και μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να εξεταστούν από το σπίτι δίνοντας μόνο READING και LISTENING

Οι LanguageCert Online εξετάσεις που παρέχει το GoLearn με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και τα επίσημα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 ημέρες

Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι έναν υπολογιστή, web κάμερα και αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ σε 10 ημέρες

Η γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου αποδεικνύεται με την Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που προσφέρει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ GOLEARN με εξ αποστάσεως μαθήματα σε όλη την Ελλάδα και απεριόριστες δωρεάν επανεξετάσεις

Το δημόσιο, ο ΑΣΕΠ, και η πλειοψηφία των προκηρύξεων ζητούν ως απαιτούμενο ή μοριοδοτούμενο κριτήριο την Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ που μπορείτε μέσα σε 10 ημέρες και λιγότερο να την λάβετε από το αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας ΚΕΔΙΒΙΜ II GOLEARN

Τα μαθήματα κρατούν 10 ημέρες (Ή ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ενώ αμέσως μετά δίνετε εξετάσεις! 

Η Πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ είναι απαραίτητη και μοριοδοτεί επίσης σε προκηρύξεις που αφορούν το δημόσιο τομέα, σε ΔΕΚΟ, σε υπουργεία, σε οργανισμούς και άλλα.

Δείτε περισσότερα για την πιστοποίηση Η/Υ εδώ...

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση Ιταλικών για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

ΑΣΕΠ: Πάρτε το πιο ΕΥΚΟΛΟ online PROFICIENCY στην Ελλάδα σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες (Μόνο 95 ευρώ)

ΑΣΕΠ Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες με εξ αποστάσεως τεστ  - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ