Thumbnail
Θέσεις εργασίας για ερευνητές

Για να δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους:

Μία (1) θέση στα πλαίσια υλοποίησης του ερευνητικού έργου «PeRsOnalized nutriTion for hEalthy livINg» - «PROTEIN» 

Μία (1) θέση στα πλαίσια υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Ecosystem for Collaborative Manufacturing Processes – Intra - and Interfactory Integration and Automation» - «COMPOSITION» 

Μία (1) θέση στα πλαίσια υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Ecosystem for Collaborative Manufacturing Processes – Intra - and Interfactory Integration and Automation» - «COMPOSITION»

Μία (1) θέση στα πλαίσια της Πράξης με τίτλο «Αυτόνομο Σύστημα Αδιάλειπτης Παραγωγής και Αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση φωτοβολταΪκών σε αυτοκινητοδρόμους» - «ΣΕΛΑΣ»

Καταληκτική ημερομηνία: Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κληση
"Δεν έχω λεφτά για κλήση": Το σημείωμα σε αυτοκίνητο για την Τροχαία που όλοι μιλούν γι' αυτό
Ένα χειρόγραφο σημείωμα που άναψε ξανά τη συζήτηση για το χάος στο παρκάρισμα στην Αττική
"Δεν έχω λεφτά για κλήση": Το σημείωμα σε αυτοκίνητο για την Τροχαία που όλοι μιλούν γι' αυτό
Κυριάκος Πιερρακάκης
Eurogroup: Ο Κυριάκος Πιερρακάκης "κλειδώνει" υποψηφιότητα για την προεδρία
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης στο προσκήνιο για την ηγεσία του Eurogroup - Τι σημαίνει η εκλογή του υπουργού για την Ελλάδα
Eurogroup: Ο Κυριάκος Πιερρακάκης "κλειδώνει" υποψηφιότητα για την προεδρία
μακαρόνια
Σπαγγέτι με μπολονέζ μελιτζάνας και σάλτσα γραβιέρας: Μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού πιάτου
Ο Βαγγέλης Δρίσκας παρουσιάζει έναν πρωτότυπο συνδυασμό που παντρεύει τη μελιτζάνα με την ιταλική παράδοση και ολοκληρώνεται με υπέροχα κρεμώδη...
Σπαγγέτι με μπολονέζ μελιτζάνας και σάλτσα γραβιέρας: Μια σύγχρονη εκδοχή του κλασικού πιάτου