Η λίστα περιλαμβάνει 20 καινούργιες ανακαλύψεις αλλά και πολύ παλιότερες που παίζουν σημαντικό ρόλο στο φαγητό, από τον τρόπο παρασκευής του και τα μαγειρικά σκεύη μέχρι τα μαχαιροπίρουνα και το δίχτυ ψαρέματος. Αρχικά μια επιτροπή από διακεκριμένους επιστήμονες της Royal Society (Εθνική Ακαδημία Επιστημών) επέλεξε 100 σπουδαίες ανακαλύψεις-εφευρέσεις, από τις οποίες εν τέλει δημιουργήθηκε η λίστα με τις 20 σημαντικότερες. Τα κριτήρια επιλογής ήταν τέσσερα: προσβασιμότητα, παραγωγικότητα, αισθητική και υγεία. Παρακάτω παρατίθενται οι ανακαλύψεις με αντίστροφη σειρά.
20. Τηγάνισμα
19. Φούρνος Μικροκυμάτων
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ