γεωπονικο
Ο συγκεκριμένος αγώνας προσέλκυσε πλήθος αθλητών, πρωταθλητών αλλά και ερασιτεχνών δρομέων από όλα τα πλάτη και μήκη της γης προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός.

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024, η ομάδα δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών-AUA Running Team συμμετείχε για τρίτη συνεχή χρονιά, στον 15ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσέλκυσε πλήθος αθλητών, πρωταθλητών αλλά και ερασιτεχνών δρομέων από όλα τα πλάτη και μήκη της γης προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός.

Οι συμμετέχοντες δρομείς έτρεξαν ή και περπάτησαν σε μια όμορφη διαδρομή, κατά μήκος της παραλιακής ζώνης του Φαληρικού Όρμου που διαπερνά σημαντικά σημεία πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Τόπος συνάντησης ήταν το Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, όπου είχε οριστεί σημείο αφετηρίας και τερματισμού για όλους τους αγώνες του 15ουΠοσειδωνίου Ημιμαραθωνίου.

Η ομάδα δρομέων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών - AUA Running Team αποτελούμενη από φοιτητές, μέλη του διδακτικού, ερευνητικού και διοικητικού προσωπικού από όλα τα τμήματα της πανεπιστημιακής κοινότητας του Campus των Αθηνών, συμμετείχαν με τη σχετική αθλητική ενδυμασία που φέρει τα διακριτικά της ομάδας και του Πανεπιστημίου και αποτέλεσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την πολυπληθέστερη ομαδική συμμετοχή μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, για την οποία και βραβεύθηκαν με αναμνηστικό κύπελλο από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, κ. Γιάννη Φωστηρόπουλο.

Η Αντιπρύτανης Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, Διεθνοποίησης και Φοιτητικής Μέριμνας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ελένη Μήλιου, Καθηγήτρια, συμμετείχε στον αγώνα, εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιο και τιμώντας με την παρουσία της, την αθλητική-πολιτιστική εκδήλωση, ενώ έδωσε και συνέντευξη μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

Οι φωτογραφίες από τον αγώνα είναι αναρτημένες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://photos.app.goo.gl/qkVMtincuZNGm3ZC8 .

Η συνέντευξη της Αντιπρύτανη κ. Ελένης Μήλιου έχει αναρτηθεί στον παρακάτω σύνδεσμο: https://photos.app.goo.gl/SSTFDprnN5Frbmpr6

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενος και ρομπότ σε γραφείο με υπολογιστή
Η Τεχνητή Νοημοσύνη «σαρώνει» την αγορά: Αυτά τα επαγγέλματα δεν θα υπάρχουν το 2030
Η λίστα που δείχνει ποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους από την Τεχνητή Νοημοσύνη – Η δραματική εικόνα στην Ελλάδα
Η Τεχνητή Νοημοσύνη «σαρώνει» την αγορά: Αυτά τα επαγγέλματα δεν θα υπάρχουν το 2030
Κτήριο Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ
Αντιδράσεις Καθηγητών στα ΑΕΙ για τις διαγραφές: "Μαύρη Παρασκευή" στη Φιλοσοφική – Αποχή από τα μαθήματα
Οι καθηγητές της Φιλοσοφικής ΕΚΠΑ μπαίνουν στη μάχη κατά των μαζικών διαγραφών φοιτητών – «Αυταρχικό μέτρο, πλήγμα στη δημόσια εκπαίδευση»
Αντιδράσεις Καθηγητών στα ΑΕΙ για τις διαγραφές: "Μαύρη Παρασκευή" στη Φιλοσοφική – Αποχή από τα μαθήματα
Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν γιγαντιαίο τάνκερ
Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν γιγαντιαίο τάνκερ – Τραμπ: «Η μεγαλύτερη όλων των εποχών»
«Διεθνής πειρατεία»: Σφοδρή αντίδραση της Βενεζουέλας για τη σύλληψη δεξαμενόπλοιου από τις ΗΠΑ
Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν γιγαντιαίο τάνκερ – Τραμπ: «Η μεγαλύτερη όλων των εποχών»
σεισμός
Σεισμός στο Αντίρριο σήμερα τα ξημερώματα – Αισθητός και στην Πάτρα
Το επίκεντρο εντοπίστηκε στην υποθαλάσσια περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου, περίπου 1 χλμ. νότια - νοτιοανατολικά του Αντιρρίου.
Σεισμός στο Αντίρριο σήμερα τα ξημερώματα – Αισθητός και στην Πάτρα