ελμε
Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από 08/05 έως και 12/05

Η ΕΛΜΕ Χανίων, με σχετική της ανακοίνωση, γνωστοποιεί ότι συμφωνεί και με την απόφαση της Γενική Συνέλευσης (08/02) και της απόφαση της ΟΛΜΕ, και θα συμμετέχει και η ίδια στις στάσεις εργασίες από τη Δευτέρα (08/05) έως και τη Παρασκευή (12/05).

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων:

Η ΕΛΜΕ Χανίων σύμφωνα και με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης στις 8/2/2023, κηρύσσει συμπληρωματικά στην απόφαση της ΟΛΜΕδιευκολυντικές στάσεις εργασίας μίας, δύο ή τριών ωρών, από τη Δευτέρα 8/5/2023 έως και την Παρασκευή 12/5/2023 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κλπ), ώστε μαζί με αυτές που έχει κηρύξει η ΟΛΜΕ να καλυφθούν οι συνάδελφοι για όλη τη διάρκεια του εργασιακού ωραρίου.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 8/5 ΕΩΣ  ΚΑΙ 12/5

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, σε υλοποίηση της απόφασης της ΓΣ Προέδρων των ΕΛΜΕ  (11-02-23), προκηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια  εργασίας από Δευτέρα 8/5 έως και Παρασκευή 12/5 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23 (παρακολούθηση μαθημάτων από αξιολογητές κ.λπ.). 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή στη Θεσσαλονίκη μετά την Ηλιούπολη
«Αναγκάστηκαν οι γονείς να το πάνε στο νοσοκομείο, το πρόλαβαν», αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Νέα απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή στη Θεσσαλονίκη μετά την Ηλιούπολη