Κατα αξιολογησης
Οι απειλές και ο εκφοβισμός από τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και την Κυβέρνηση δεν έχουν «πιάσει τόπο», το μήνυμα απέναντι στην κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών, είναι σαφές: ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Κινητοποίηση των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ της Α΄ Αθήνας αύριο Τετάρτη 29/03/23 στις 14:00 στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. (Χίου 16-18, στάση μετρό Μεταξουργείο) κατά της αξιολόγησης, οργανώνουν οι εκπαιδευτικοί. Για το λόγο αυτό, η Γ' ΕΛΜΕ Αθήνας κήρυξε διευκολυντική στάση εργασίας 13:00-14:00

Η ανακοίνωση της Γ' ΕΛΜΕ Αθήνας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η μάχη κατά της αξιολόγησης συνεχίζεται και ήδη μετρά σημαντικές νίκες καθώς, στις περιοχές που ξεκίνησε η διαδικασία, η πλειοψηφία των νεοδιόριστων συναδέλφων συντάσσεται με τις αποφάσεις του κλάδου συμμετέχοντας στην απεργία-αποχή και στις στάσεις εργασίας των Συλλόγων και της ΟΛΜΕ.

Οι απειλές και ο εκφοβισμός από τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και την Κυβέρνηση δεν έχουν «πιάσει τόπο», το μήνυμα απέναντι στην κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών, είναι σαφές: ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Όπως αποδεικνύεται και από τους πρόσφατους μεγάλους αγώνες η οργανωμένη δράση και η συλλογική μας στάση είναι το ισχυρότερο όπλο μας απέναντι στην Κυβέρνηση. Η εποχή του «πάμε κι όπου βγει» έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Μέσα από το σωματείο μας συνεχίζουμε τις δράσεις κατά της αξιολόγησης, δίνουμε απάντηση σε όσους επιχειρούν να ρίξουν την ευθύνη στην πλάτη μας για να κρύψουν τη δική τους για την τραγική πολλές φορές κατάσταση στα σχολεία.

Συνεχίζουμε μαχητικά, οργανωμένα και μαζικά! Παίρνουμε μαζικά μέρος στην κινητοποίηση των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ της Α΄ Αθήνας την Τετάρτη 29/03/23 στις 14:00 στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. (Χίου 16-18, στάση μετρό Μεταξουργείο) και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα! Για το λόγο αυτό, κηρύσσουμε διευκολυντική στάση εργασίας 13:00-14:00.

Υπογράφουμε μαζικά, όσοι ακόμα δεν το έχουμε κάνει, τη δήλωση συμμετοχής στην απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση, ενημερώνουμε το Δ.Σ. αν επικοινωνήσει μαζί μας αξιολογητής και συμμετέχουμε στις στάσεις εργασίας για να μην μπει αξιολογητής στις τάξεις μας!

Συνεχίζουμε την δράση μας με κοινό αγώνα με τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων. Το δίκιο είναι με το μέρος μας και η νίκη δική μας και των μαθητών μας!

Κατα αξιολογησης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα