Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση

Ο δίκαιος αγώνας μας, για να μην βρεθούμε περίπου 2.000 άνθρωποι στην ανεργία για τρία χρόνια, συνεχίστηκε και χθες, Τετάρτη 18/12/19, μπροστά από το κτίριο της Βουλής. Αντιπροσωπεία μας, αποτελούμενη από αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, συναντήθηκε με αντιπροσώπους ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων, εκφράζοντας την άμεση ανάγκη εύρεσης λύσης στο μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει μετά την απόρριψή μας από τους πίνακες του ΑΣΕΠ, λόγω μη καταβολής του παράβολου (του ευτελούς ποσού) των  3 ευρώ.

ΟΛΑ τα πολιτικά πρόσωπα με τα οποία συναντηθήκαμε άκουσαν με προσοχή τις προτάσεις μας, εκφράζοντας σε κάθε περίπτωση τη σύμπνοια και τη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια μας. Ωστόσο τίποτα από αυτά δεν θα δώσει άμεση λύση στο πρόβλημά μας.

Πλήθος Συλλόγων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και η ομοσπονδία της ΟΛΜΕ στήριξαν το χθεσινό αγώνα μας. Όμως δυστυχώς ήταν αισθητή η απουσία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Επειδή λοιπόν όσο ο χρόνος τρέχει τόσο βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην ανεργία, καλούμε:

  • Τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας να στηρίξει έμπρακτα και διαχρονικά τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει.
  • Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΟΕ και  της ΟΛΜΕ να μεσολαβήσουν ώστε να υπάρξει άμεσα και με την παρουσία τους συνάντησή μας με την Υπουργό Παιδείας.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

Οι απορριπτέοι του ΑΣΕΠ λόγω μη καταβολής του παράβολου των 3 ευρώ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικες
Αστοχίες στα Αρχαία των Πανελλαδικών; Ερωτήματα για την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων
Πανελλήνιες 2026 - Αρχαία ΓΕΛ: Στο μικροσκόπιο αστοχίες στα θέματα – Ζητούνται διευκρινίσεις για τη βαθμολόγηση
Αστοχίες στα Αρχαία των Πανελλαδικών; Ερωτήματα για την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων
foto_education_pencils.jpg
ΚΥΣΠΕ: Στις 19 Ιουνίου οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας – Νωρίτερα σε φορείς και γραφεία
ΚΥΣΠΕ: Στις 19 Ιουνίου οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών – Όλο το χρονοδιάγραμμα των συνεδριάσεων
ΚΥΣΠΕ: Στις 19 Ιουνίου οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας – Νωρίτερα σε φορείς και γραφεία
Παρασκευή Τυχεροπούλου
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα στοιχεία στη δικογραφία – Αναφορές σε πρώην αξιωματούχο και «κλειδωμένο» φάκελο με προσφυγές
Στη δικογραφία για το κύκλωμα των επιδοτήσεων ΟΠΕΚΕΠΕ το όνομα πρώην αξιωματούχου
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα στοιχεία στη δικογραφία – Αναφορές σε πρώην αξιωματούχο και «κλειδωμένο» φάκελο με προσφυγές