Ηχείο - Μουσική
«Η Δημοτική Σύμβουλος επέκρινε τις επιλογές τραγουδιών που έκαναν πρόβα μαθητές για χορούς για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου και έστειλε καταγγελία στη ΔΙΠΕ Σάμου»

Την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φούρνων, Αργυρούλα Σκλαβου, για παρέμβαση στο εκπαιδευτικό έργο εκπαιδευτικού και κατάχρηση εξουσίας καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας – Φούρνων.

Η δημοτική σύμβουλος παρενέβη στο έργο της εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής την ώρα που έκανε πρόβα στα παιδιά χορούς και βήμα για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου επικρίνοντας μπροστά στους μαθητές τις επιλογές των τραγουδιών που έκανε η εκπαιδευτικός, σύμφωνα με την καταγγελία του Συλλόγου.

«Έπειτα κάνοντας κατάχρηση της θέσης της και μην έχοντας την εξουσιοδότηση του δημάρχου και των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων έστειλε καταγγελία στη ΔΙΠΕ Σάμου για το συμβάν αυτό χρησιμοποιώντας σφραγίδες και λογότυπο του δήμου δημιουργώντας την εντύπωση πως ολόκληρος ο δήμος Φούρνων καταγγέλλει τη συναδέλφισσα» τονίζει ο ΣΕΠΕ.

Τέλος, ζητά άμεση ανάκληση του εγγράφου, η οποία ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

«Δεν περιμένουμε άνθρωποι όπως η εν λόγω δημοτική σύμβουλος να εκτιμήσουν το έργο των εκπαιδευτικών, αλλά απαιτούμε τον απαραίτητο σεβασμό και αν μη τι άλλο να μην παρεμβαίνουν στο εκπαιδευτικό έργο. Καταδικάζουμε τακτικές εκφοβισμού και φίμωσης των εκπαιδευτικών!» επισημαίνει ο Σύλλογος.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ικαρίας - Φούρνων

Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ Ικαρίας Φούρνων καταγγέλλει την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φούρνων Αργυρούλα Σκλαβου για παρέμβαση στο εκπαιδευτικό έργο συναδέλφισσας και κατάχρηση εξουσίας.

Η δημοτικός σύμβουλος παρενέβη στο έργο συναδέλφισσας φυσικής αγωγής την ώρα που έκανε πρόβα στα παιδιά χορούς και βήμα για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου επικρίνοντας μπροστά στους μαθητές  τις επιλογές των τραγουδιών που έκανε η συναδέλφισσα.  Έπειτα κάνοντας κατάχρηση της θέσης της και μην έχοντας την εξουσιοδότηση του δημάρχου και των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων έστειλε καταγγελία στη ΔΙΠΕ Σάμου για το συμβάν αυτό χρησιμοποιώντας σφραγίδες και λογότυπο του δήμου δημιουργώντας την εντύπωση πως ολόκληρος ο δήμος Φούρνων καταγγέλλει τη συναδέλφισσα.

Ζητήσαμε άμεση ανάκληση του εγγράφου η οποία ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Τόσο οι συνάδελφοι αναπληρωτές που καλύπτουν κενά γυρνώντας κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα αναπληρώνοντας πάγια κενά , όσο και οι συνάδελφοι που έχουν επιλέξει να μένουν και να υπηρετούν μόνιμα σε περιοχές απομακρυσμένες από την ηπειρωτική Ελλάδα με ότι δυσκολίες σημαίνει αυτό για την καθημερινή τους ζωή όπως και των υπόλοιπων κατοίκων αυτών των περιοχών, δίνουν κάθε μέρα ό, τι καλύτερο μπορούν στους μαθητές τους και πολλές φορές και πέραν του καθηκοντολογίου τους ...  Ακόμη πολλές φορές αναγκάζονται να βάλουν οι ίδιοι «το χέρι στην τσέπη» για να πραγματοποιήσουν δράσεις , που είναι προς όφελος των παιδιών και παρόλα αυτά διώκονται για κάθε τι που κάνουν ή λένε! Ο ρόλος του εκπαιδευτικού είναι να μορφώνει τα παιδιά ολόπλευρα και να προάγει την κριτική  τους σκέψη!

Δεν περιμένουμε άνθρωποι όπως η εν λόγω δημοτική σύμβουλος να εκτιμήσουν το έργο των εκπαιδευτικών, αλλά απαιτούμε τον απαραίτητο σεβασμό και αν μη τι άλλο να μην παρεμβαίνουν στο εκπαιδευτικό έργο. Καταδικάζουμε τακτικές εκφοβισμού και φίμωσης των εκπαιδευτικών!

Καταδικάζουμε κάθε είδους τακτικές εκφοβισμού και φίμωσης των συναδέλφων μας. Υποσκάπτοντας τον παιδαγωγικό ρόλο των εκπαιδευτικών, υποσκάπτει κανείς το μέλλον των παιδιών του.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιραν
Όταν οι πύραυλοι «ακριβείας» ισοπεδώνουν σχολικές αίθουσες - Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος στο Ιράν
Το δόγμα του τρόμου - Η ημέρα που η "γεωπολιτική" σκότωσε την αθωότητα 170 παιδιών
Όταν οι πύραυλοι «ακριβείας» ισοπεδώνουν σχολικές αίθουσες - Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος στο Ιράν
viasmos
Σοκ στα Χανιά: Δέκα συλλήψεις για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης - Εντοπίστηκε βίντεο
Συγκεκριμένα, στην αποτρόπαια πράξη φέρονται να συμμετείχαν ένας 15χρονος, ένας 17χρονος, ένας 18χρονος, ένας 21χρονος και ένας 27χρονος
Σοκ στα Χανιά: Δέκα συλλήψεις για την υπόθεση ομαδικού βιασμού 17χρονης - Εντοπίστηκε βίντεο
ντουντούκα διαμαρτυρία
Εκπαιδευτικοί του Έβρου ζητούν άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο και κλείσιμο των βάσεων
Κάλεσμα σήμερα σε αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αλεξανδρούπολη
Εκπαιδευτικοί του Έβρου ζητούν άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο και κλείσιμο των βάσεων
ολμε
ΟΛΜΕ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στα δικαστήρια στις 23 Μαρτίου ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις
Η απάντηση των εκπαιδευτικών στις δικαστικές διώξεις συναδέλφων τους
ΟΛΜΕ: Στάση εργασίας και συγκέντρωση στα δικαστήρια στις 23 Μαρτίου ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις