sholiki_taxi
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη, ο εκπαιδευτικός τίθεται σε αναστολή άσκησης καθηκόντων μετά από την παραπομπή του στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Αμετανόητος, παρά το σάλο, εμφανίζεται ο καθηγητής που μοίρασε ομοφοβικά φυλλάδια σε μαθητές στο Λαύριο.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη, ο εκπαιδευτικός τίθεται σε αναστολή άσκησης καθηκόντων μετά από την παραπομπή του στο αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Ο ίδιος ο καθηγητής, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, υποστήριξε ότι «δεν μπορούμε να κρίνουμε τα κείμενα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου αλλά δεν μπορεί βέβαια να το κατανοήσει ο καθένας αυτό. Ο ντόρος που έγινε δεν έκανε κακό μόνο σε εμένα αλλά και στα παιδιά».

Πρόσθεσε δε ότι «ήταν άκομψο το γεγονός ότι ο υπουργός Παιδείας με έθεσε σε αργία χωρίς να μπορέσω πρώτα να εξηγήσω τι συνέβη. Ούτε που πρόλαβα να μιλήσω με τον διευθυντή του σχολείου. Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τέτοια τροπή όλο αυτό, αλλά δεν μετανιώνω που έδωσα τα φυλλάδια. Δεν νιώθω αδικημένος με την απόφαση του υπουργείου. Είμαι 25 χρόνια στα σχολεία ως καθηγητής. Υπάρχουν μαθητές και γονείς που με στηρίζουν. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να επιστρέψω στο σχολείο, θα το σκεφτώ».

Τι ανέφερε το φυλλάδιο:

«Ο φύλακας άγγελός μας είναι δίπλα μας και βλέπει δυστυχώς όλες τις αμαρτίες μας, εκτός αυτής της αρσενοκοιτίας (ομοφυλοφιλία). Εκεί στρέφει το πρόσωπό του και δεν βλέπει», καθώς και «οι ομοφυλόφιλοι είναι χειρότεροι από τους δολοφόνους, γιατί είναι καλύτερα να πεθάνει κανείς, παρά να ζει και να προσβάλλεται έτσι. Καθότι ο δολοφόνος χωρίζει την ψυχή από το σώμα, ενώ ο ομοφυλόφιλος καταστρέφει την ψυχή μαζί με το σώμα. Δεν υπάρχει πιο σιχαμερό, πιο φοβερό, πιο ανόητο, πιο ατιμητικό πράγμα από την ομοφυλοφιλία».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Τα λάθη που μπορεί να μηδενίσουν το γραπτό
Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι μέσα στην αίθουσα – οι αυστηροί κανόνες των εξετάσεων και οι παραβάσεις που μηδενίζουν το γραπτό
Πανελλήνιες 2026: Τα λάθη που μπορεί να μηδενίσουν το γραπτό