Ποιο είναι το ανώτατο όριο αποδοχών των Πανεπιστημιακών - Τι ισχύει
Τι αναφέρει το νέο νομοσχέδιο για την αμοιβή των Πανεπιστημιακών

Σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, χωρίς συγκεκριμένο όριο παραμένουν οι αποδοχές των μελών Δ.Ε.Π., Ε.Ε.Π. και Ε.ΔΙ.Π. των Α.Ε.Ι., για αμοιβές από  τη συμμετοχή τους σε έργα/προγράμματα  που χρηματοδοτούνται από εθνικούς πόρους.

Τι αναφέρει το νομοσχέδιο

Στην παρ. 2 του άρθρου 246 του ν. 4957/2022 (Α’ 141), περί θεμάτων αποδοχών μελών Δ.Ε.Π., Ε.Ε.Π. και Ε.ΔΙ.Π. των Α.Ε.Ι., διαγράφεται το δεύτερο εδάφιο και η παρ. 2 διαμορφώνεται ως εξής:

«2. Οι πάσης φύσεως αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές ή σύνταξη που καταβάλλονται προς τα μέλη Δ.Ε.Π., Ε.Ε.Π. και Ε.ΔΙ.Π. των Α.Ε.Ι., απαγορεύεται να υπερβαίνουν το ανώτατο όριο αποδοχών της παρ. 1 του άρθρου 28 του ν. 4354/2015 (Α' 176).».

Το νομοσχέδιο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα